2020-03-30 14:12

Emil Boc a fost atacat cu ouă şi o roşie la ieşirea din sediul Prefecturii Galaţi

 |  15:24
Emil Boc a fost atacat cu ouă şi o roşie la ieşirea din sediul Prefecturii Galaţi

Trei persoaneau aruncat cu ouă şi o roşie înspre Emil Boc, în momentul în care acesta aieşit din sediul Prefecturii Galaţi, unde a avut locşedinţa Comitetului pentru situaţii de urgenţă, premierul nefiind însă atins,la ora transmiterii ştirii cei trei fiind reţinuţi de către jandarmi.

În momentul în care EmilBoc a ieşit din sediul Prefecturii Galaţi, doi bărbaţi şi o fată au aruncat cudouă ouă şi o roşie înspre acesta, însă alimentele nu l-au atins pe premier, cis-au spart pe asfalt.

Cei trei, dintrecare doi ar fi lideri ai PNŢCD Galaţi , l-au aşteptat pe Boc să iasădin Prefectură, iar când acesta a apărut, i-au strigat: "Nu vrem bani,nu vrem valută, vrem ca Boc să ne asculte" şi au aruncat înspre el cu ouăşi o roşie.

Cele trei persoaneau fost reţinute de către jandarmi , iar premierul Emil Boc s-a urcatîn maşină şi a plecat spre localitatea gălăţeană Şendreni.

Premierul Emil Boc s-a aflat la Galaţi, unde a participat laşedinţa Comitetului pentru situaţii de urgenţă, la care au fost prezenţiprefecţii judeţelor Galaţi, Tulceaşi Brăila şi unde s-a discutat planul de măsuri ce trebuie luate în cazulproducerii unor inundaţii în zonele respective.

Din municipiul Galaţi, EmilBoc se deplasează în localitatea gălăţeană Şendreni, unde echipele deintervenţie au lucrat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la ridicarea unui altreilea dig de protecţie a localităţii, în prelungirea celui exerimental,montat vineri, fiind vorba despre trei - patru kilometri de dig pentru apărareade inundaţii a o sută de case care sunt în pericol să fie inundate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638935-12-05Parerea ta...

DUMITRU IUGA
05 Iul 2010

Stimata redactie Incercati sa va desprindeti de stilul "deontologic" al Antenelor si Realitatii! Gasiti titluri care sa exprime cu adevarat cele petrecute acolo. Vorbesc in cunostinta de cauza - garantez asta!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine