2020-07-03 17:30

Emil Boc nu are emoţii

 |  18:43
Emil Boc nu are emoţii

PremierulEmil Boc a declarat, sâmbătă, la Iaşi, că nu are emoţii în privinţa moţiunii decenzură pe care PSD a anunţat că o va iniţia în toamnă, adăugând că a maitrecut prin astfel de momente, pe care le-a depăşit.

Emil Boc a spus, într-o conferinţă de presă, susţinută la PrefecturaIaşi, că nu are emoţii în ceea ce priveşte moţiunea de cenzură pe care PSD a anunţat că o va iniţia în viitoarea sesiuneparlamentară. "Nu am emoţii, de ce să am emoţii? Am mai trecut prin astfelde momente, aşa că nu văd de ce să ne facem probleme", a declaratpremierul.

El a spus că nu lucrează în interes propriu în cadrul echipei deguvernare, dar că este conştient că există costuri politice şi de imagine . "E un cost politic şi de imagine. Dar România are nevoiede restructurare. Nu se va putea împrumuta la nesfârşit pentru consum. Fiind laguvernare, noi am căzut la mijloc, însă facem ceea ce trebuie. Rezultatele sevor vedea în anii 2011 şi 2012", a apreciat premierul Emil Boc.

Premierul a adăugat că în 2011 economia va fi "pe creştere" ,iar partidele aflate acum la guvernare vor împărţi beneficiile politice.

Premierul Emil Boc s-a aflat sâmbătă, la Iaşi, unde iarulterior a participat la sediul Prefecturii ieşene la ceremonia semnăriicontractului între ministerul Mediului şi Consiliul Judeţean Iaşi privindextinderea şi modernizarea reţelelor de apă din mai multe localităţi alejudeţului, proiect în valoare de 142 milioane de euro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-03-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz