2019-10-22 09:08

UPDATE. Emoţii mari pentru Victor Becali în închisoare

 |  10:06
UPDATE. Emoţii mari pentru Victor Becali în închisoare

Tribunalul Constanţa decide vineri dacă Victor Becali, condamnat la patru ani şi opt luni de închisoare în “Dosarul Transferurilor” şi încarcerat la Poarta Albă, poate fi liberat condiţionat. Decizia instanţei va fi definitivă.

UPDATE 11.33 Fostul impresar Victor Becali, condamnat, în 2014, la patru ani şi opt luni de închisoare în dosarul “Transferurilor”, rămâne în penitenciar, după ce Tribunalul Constanţa a admis, vineri, contestaţia DNA la decizia Judecătoriei Medgidia de eliberare condiţionată, decizia fiind definitivă. Instanţa a mai decis că Victor Becali mai poate formula o nouă cerere de eliberare condiţionată după 20 iunie.

Tribunalul Constanţa a judecat, în 13 ianuarie, contestaţia DNA la decizia din luna decembrie 2016 a Judecătoriei Medgidia prin care Victor Becali poate fi liberat condiţionat. Fostul impresar a cerut în faţa instanţei respingerea contestaţiei, precizând că a achitat tot prejudiciul în dosar şi că a participat la toate activităţile organizate în penitenciar.

Instanţa a amânat pronunţarea pentru 20 ianuarie, decizia de vineri urmând să fie definitivă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray