2020-05-29 04:40

Europarlamentarul Dan Nica, audiat la sediul DNA

 |  11:33
Europarlamentarul Dan Nica, audiat la sediul DNA

Europarlamentarul Dan Nica a venit, luni dimineaţa, la sediul DNA. Acesta a afirmat, înainte de a intra în sediul instituţiei, că a venit să discute cu procurorii în legătură cu un dosar în care a făcut o sesizare în 2013, transmite Agerpres.

Procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a cerut, în septembrie 2014, ridicarea imunității pentru începerea urmăririi penale pe numele a nouă foști miniștri, în dosarul Microsoft.

Astfel, Laura Codruţa Kovesi a trimis procurorului general referatul în vederea sesizării Senatului, respectiv a Camerei Deputaților, pentru formularea cererii de efectuarea urmăririi penale față de Ecaterina Andronescu, Valerian Vreme şi Șerban Mihăilescu. De asemenea, procurorii au cerut încuviinţarea urmăririi penale față de Dan Nica, Adriana Țicău, Gabriel Sandu, Daniel Funeriu, Alexandru Athanasiu și Mihai Tănăsescu.

În ceea ce îl priveşte pe Dan Nica, ministru al MCTI în perioada 2000 — iulie 2004, procurorii DNA au cerut anchetarea pentru abuz în serviciu, luare de mită, trafic de influență și spălare de bani. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-21Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
21 Sep 2015

HA HA HA....MICROSOFT SI E-A-D-S>>>>CIORDEALA-KUSHER A LUI MAGUREANU CU EPOLETI>>>>>>O GRAMADA DE URSI POLITRUCI SI SECURISTI AU MANCAT DIN BORCANUL CU MIERE....SI ACUM O SA RAMANA FARA BLANA>>>>>>>URSUL PACALIT DE VULPE....HA HA HA...MOS MARTINE AI BELIT-O...TE MANANCA VULPEA
BROKERUL SIMA
21 Sep 2015

AUGUST 2013Primesc un mesaj de la Robert Cazanciuc, sa nu ma mai iau de Predoiu pe FaceBook, pentru ca ei ma ajuta, dar sa-l las în pace, au alte planuri cu el. Alte amanunte: 2011: Omnilogic si Siveco înjura continuu la Basescu si sunt speriati de unul Ghita din IT. Ghita nu conteaza, nu se stie bine cine e. În acordarea contractelor de sute de milioane cu statul român conteaza doar Omnilogic si Siveco. De ce sunt speriati? În spatele Omnilogic si Siveco se afla eminenta cenusie, domnul profesor Magureanu. E cumva o lupta între vechea garda si garda noua? Dupa 1 mai 2012, Ghita devine leader de piata. Poate de aceea le era frica! “Daca ceva sau cineva nu poate fi evitat, atunci trebuie îmbratisat” W. Shakespeare REFLECțII ALE ACELUIAșI:”Dupa ’89, fiecare român va fi catalogat dupa PIB-ul personal, iar valoarea acestuia îi va stabili pozitia în societate. Am folosit termenul de produs intern brut, ca atunci când se masoara nivelul economic al unei tari, pentru ca astazi valoarea unei persoane este judecata si ierarhizata dupa valoarea bunurilor, dar mai ales a serviciilor pe care aceasta le poate etala. De exemplu, un ministru sau un parlamentar, chiar daca nu poseda bunuri materiale si nu stie sa faca nimic, are totusi un PIB personal mare datorita numarului incomensurabil de servicii pe care le are de oferit. Altfel spus, dimensiunea traficului de influenta pe care-l poate exercita un demnitar reprezinta uneori peste 80% din PIB-ul sau personal.”
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine