2019-10-14 06:52

Evaziune de peste 10 milioane lei. Poliţiştii fac ample percheziţii

 |  11:46
Evaziune de peste 10 milioane lei. Poliţiştii fac ample percheziţii

Inspectoratul Județean de Poliție (IPJ) Brașov a anunţat, miercuri, că polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Brașov desfăşoară mai multe percheziții în Capitală și în județele Olt, Vâlcea, Giurgiu, Botoșani, Vrancea, Mureș, Sibiu și Brașov, într-un dosar penal de evaziune fiscală. Prejudiciul produs bugetului de stat în acest caz este estimat la peste 10 milioane de lei.

Potrivit sursei citate, „perchezițiile se efectuează într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală, prin neînregistrarea de venituri și nedeclararea sursei impozabile și nefuncționarea la sediul social declarat”.

Un număr de 27 de mandate de aducere vor fi puse în executare, respectivele persoane urmând să fie duse la audieri.

Potrivit anchetatorilor, „în perioada noiembrie 2012-decembrie 2014, administratorul unei societăți comerciale din județul Brașov ar fi efectuat achiziții interne și intracomunitare de materiale diverse, fără a le înregistra în evidențele contabile. Astfel, societatea nu ar fi înregistrat venituri provenind din comercializarea mărfurilor, prejudiciind în acest mod bugetul de stat cu 10.160.649 de lei”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-17

In legatura cu acest articol...

CORUPŢIE. Procurorii DNA fac percheziţii în Bucureşti, Covasna şi Braşov

Evaziune fiscală. Ample percheziţii în mai multe judeţe
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray