2020-07-07 15:44

Evaziune fiscală în domeniul comerţului cu vinuri. Ample percheziţii la persoanele suspectate în acest caz

 |  13:28
Evaziune fiscală în domeniul comerţului cu vinuri. Ample percheziţii la persoanele suspectate în acest caz

Poliţia Judeţeană Arad a anunţat, miercuri, că un număr de 17 percheziţii au avut loc la persoane suspectate de evaziune fiscală în domeniul achiziţiilor intracomunitare de vinuri.

Sursa citată a menţionat, într-un comunicat de presă, că percheziţiile domiciliare au fost făcute, miercuri, în judeţele Mureş şi Harghita, „pentru documentarea unor achiziţii intracomunitare de vinuri”, transmite Mediafax.

Poliţia Judeţeană Arad a mai arătat că „doi bărbaţi din Târgu Mureş sunt suspectaţi de evaziune fiscală, după ce în ultimii doi ani au achiziţionat din spaţiul intracomunitar vinuri pe care le-ar fi comercializat ulterior în unităţi de profil din mai multe judeţe”.

"A rezultat că cei doi nu ar fi întocmit documente justificative, nu ar fi înregistrat şi declarat, în totalitate, operaţiunile comerciale şi veniturile obţinute, în scopul sustragerii de la plata obligaţiilor datorate bugetul consolidat al statului", se arată în comunicatul citat.

Suspecţii sunt urmăriţi penal pentru evaziune fiscală, prejudiciul în acest caz urmând a fi stabilit. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-15Parerea ta...

UNIUNEA EUROPEANQA
16 Iul 2015

Ca de obicei doar comentarii fara adresa , nume, firma sau alte elemente de identificare !!! Cum se spune un mare ...FIIIS !!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz