2020-08-05 02:51

Evaziune fiscală în domeniul societăților de pază. Prejudiciul - 5 milioane lei

 |  07:59
Evaziune fiscală în domeniul societăților de pază. Prejudiciul - 5 milioane lei

DGPMB a informat miercuri, într-un comunicat de presă, că polițiștii Capitalei fac mai multe percheziții în București, Ilfov, Dolj și Giurgiu, într-un dosar care vizează săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală și spălare de bani în domeniul societăților de pază. Prejudiciul produs bugetului de stat în acest caz este estimat la 5 milioane de lei.

Surse judiciare, citate de Agerpres, au precizat că este vorba de firma de pază Swat Force.

"Din datele și probele administrate in cauză rezultă presupunerea rezonabilă că bănuiții au efectuat tranzacții fictive prin intermediul unor societăți comerciale de tip 'fantomă', în scopul sustragerii de la plata obligațiilor fiscale", a precizat DGPMB.

Persoanele vizate în acest dosar vor fi audiate la sediul Serviciului de Investigare a Criminalității din cadrul Poliției Sectorului 3.

DGPMB a mai precizat că percheziţiile se desfășoară sub coordonarea procurorilor Parchetului Tribunalului București. De asemenea, acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz