2020-03-29 02:53

Exclusiv. O femeie ar putea conduce CNAIR de mâine

 |  15:32
Exclusiv. O femeie ar putea conduce CNAIR de mâine

Ședința CA-ului de mâine de la Compania de Drumuri ar putea fi cu surprize. Unul din punctele de pe ordinea de zi, care ar urma să fie discutat, este schimbarea lui Sorin Scarlat din funcția de director general.

Potrivit surelor ziarului Puterea, în loc acestuia ar urma să fie numită o femeie cu o mare experiență în domeniul Transporturilor. Rămâne să vedem dacă mâine se va lua această decizie. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-25Parerea ta...

MIHAI
24 Feb 2020

Sa fie de la PSD. DL. Lucian Bode a uitat din ce partid face parte .
MIHAI
24 Feb 2020

Cea mai potrivita persoana sa conducă CNAIR în acest moment este Ovidiu Barbier. Un drumar de excepție, care în pofida atacurilor repetate și-a dovedit verti calitatea. Succes Ovidiu Bărbier!
UNCETATEANLIBER
24 Feb 2020

Bai ciocolata cu aroma de hazna, nici macar nu stii ca-l cheama Barbier nu Bărbier si il ridici in slavi. Sunt mai multi pe piata, nu e ultimul mohican.
UN ANGAJAT CNAIR
25 Feb 2020

Aceasta companie trebuie desfiintata. Lucrez la ei, stiu cum functioneaza, sunt satul de slugi si limbisti care se adapteaza sistemului de guvernare mai rau ca gandacii de bucatarie. Pleaca sefii si vin alti sefi sa lucreze cu aceeasi oameni, aceeasi corupti care nu au facut nimic. P. S: Pentru mine speranta a murit.
LUPUL ALB
25 Feb 2020

CNAIR trebuie desființată!Jaful a atins dimensiuni apocaliptice!Trebuie luat totul de la zero cu reguli noi bine stabilite!Nu e posibil ca deratizatori sau gunoieri să ajungă directori!
LUCA DANIEL
26 Feb 2020

Luoule Alb, exista DNA, daca stii asa multe de ce taci?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine