2020-05-31 20:35

EXCLUSIV. Asasinatul de la Neamţ: Cristian Chilat refuză să dea declaraţii în faţa anchetatorilor. Procurorii caută disperaţi arma cu care a fost ucis Gheorghiţă Mararu

 |  20:10
EXCLUSIV. Asasinatul de la Neamţ: Cristian Chilat refuză să dea declaraţii în faţa anchetatorilor. Procurorii caută disperaţi arma cu care a fost ucis Gheorghiţă Mararu

CristianChilat, zis “Falău”, asasinul interlopului nemţean Gheorghiţă Mararu, refuză încontinuare să dea declaraţii în faţa procurorilor. Deşi el trebuia să fieaudiat încă de săptămâna trecută, de către procurorii Secţiei de Urmărire Penalăşi Criminalistică din cadrul Parchetului General, acest lucru a fost amânatpentru săptămâna în curs, din pricina faptului că inculpatul îşi aşteptaavocatul.

Cu toateacestea, audierea nu a avut loc încă. Deoarece, au declarat surse judiciarepentru ziarul “Putertea”, Chilat refuză în continuare să colaboreze cuanchetatorii. Cu toate acestea, procurorii nu au nici un dubiu cu privire lafaptul că Falău este asasinul. “A fost surprins de camerele de supraveghere şiavem cel puţin zece martori oculari care l-au identificat pe Cristian Chilat cafiind cel care l-a împuşcat pe Gheorghiţă Mararu”, au precizar, ieri, surselecitate. Anchetatorii caută în continuare arma crimei, un pistol cu calibrul 9mm, de care Chilat s-a descotorosit după săvârşirea omorului. Căutările s-audovedit, până acum, ineficiente. Pe de altă parte, procurorii au indicii cuprivire la participarea indirectă a unei a doua persoane la evenimentul dinNeamţ, din urmă cu două săptămâni.

CristianChilat este presupusul autor al asasinatului comis, duminică, într-o cafeneadin centrul municipiului Piatra Neamţ, asupra lui Gheorghiţă Mararu, cunoscutmembru al unei grupări interlope. Gheorghiţă Mararu (32 de ani) şi frateleacestuia, Bogdan (36 de ani), stăteau la masă, duminică la prânz, într-ocafenea din Piatra Neamţ, primul din aceştia fiind împreună cu prietena sa. Laun moment dat, în local a intrat Cristian Chilat (40 de ani), zis"Falău", care a scos pistolul şi l-a împuşcat de patru ori peGheorghiţă Mararu şi de două ori pe fratele acestuia, după care a fugit.Incidentul, petrecut sub privirile îngrozite ale celorlalţi consumatori, a fostînregistrat de camerele video de supraveghere aflate atât în interiorul, cât şiîn exteriorul localului. Martorii incidentului au sunat imediat la 112, cerândajutor. Gheorghiţă Mararu a suferit patru plăgi împuşcate, trei în zona inimiişi una în abdomen, iar când au sosit medicii avea deja doi litri de sânge încavitatea toracică şi era în stop cardio-respirator. Medicii i-au făcut masajcardiac şi i-au acordat primul ajutor, injectându-i şi adrenalină pentru a-ireporni inima, însă victima nu a supravieţuit. Bogdan Mararu a fost împuşcat dedouă ori în abdomen şi a fost dus cu ambulanţa direct pe masa de operaţie, elavând lezate organele interne şi intestinele.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-04-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine