2020-04-07 23:34

EXCLUSIV. Mădălina nu a apucat să-i transmită soţului SMS-ul. Mesajul a fost găsit salvat în telefonul ei | VEZI VIDEO SI GALERIA FOTO

 |  07:59
EXCLUSIV. Mădălina nu a apucat să-i transmită soţului SMS-ul. Mesajul a fost găsit salvat în telefonul ei | VEZI VIDEO SI GALERIA FOTO

14-07-2010: 14.06

Mădălina Manole a murit dupăce a ingurgitat o cantitate de 100-200 de grame de substanţă chimică aflată într-unrecipient din plastic, de un litru, pe care scria “pesticid”, au declarat, înexclusivitate pentru ziarul “Puterea”, surse din cadrul echipei de criminalişticare au efectuat cercetarea la faţa locului. Recipientul a fost găsit înimadiata apropiere a cadavrului artistei, în holul de la parterul locuinţei,chiar lângă grupul sanitar. Lângă trupul neînsufleţit al artistei, anchetatoriiau găsit telefonul ei mobil, în agenda căruia se afla un mesaj text pe careanchetatorii bănuiesc că Mădălina intenţiona să-l trimită soţului, ca un ultimgest de speranţă că acesta o va găsi şi o va salva. Nu a mai apucat, spunanchetatorii, să expedieze mesajul, pentru că insecticidul îngurgitat şi-a făcutrapid efectul.

Surse judiciare au refăcut, înlinii mari, pentru ziarul “Puterea”, filmul evenimentelor premergătoaredecesului Mădălinei Manole. Datele au fost culese în urma efectuării cercetăriila faţa locului, dar şi a audierii martorilor prezenţi la faţa locului.

Astfel, procurorii austabilit, în urma audierii soţului Mircea Petru, că în seara zilei de marţi, Mădălinaîmpreună cu el au participat la repetiţiile miniorchestrei artistei. Aici s-ausimţit bine, totul fiind în regulă. Mircea Petru a precizat chiar că Mădălinaradia şi nimic din comportamentul ei nu trăda ceea ce avea să se întâmplecâteva ore mai târziu.

La finalul repetiţiilor, MădălinaManole şi Mircea Petru s-au urcat în maşină şi s-au oprit la un supermarket,unde au făcut cumpărături, având în vedere că a doua zi urma ca artista să sărbătoreascăîmplinirea a 43 de ani de viaţă. Cei doi soţi au ajuns la vila din oraşulOtopeni, judeţul Ilfov, în jurul orei 12.30. Surse judiciare au precizat că Mădălinaşi Mircea ar fi ciocnit un pahar înainte de culcare. Au făcut duş, după cares-au retras în dormitorul situat la etajul imobilului în cauză.

Bărbatul susţine că a adormitîn jurul orei 1.00 şi s-a trezit la ora 5.30, constatând că soţia sa nu se aflăîn pat. A strigat-o, însă nu a primit nici un răspuns, motiv pentru care acoborât la parterul locuinţei. Aici, pe holul de lângă baie, a găsit-o pe MădălinaManole căzută la podea, în stare de inconştienţă. A încercat să o trezească, însăfemeia nu răspundea. La ora 5.37, Mircea Petru a apelat Serviciul Unic de Urgenţă112, precizând dispecerului că soţia sa se află în stare foarte gravă şi asolicitat intervenţia unei echipe de medici. La ora 6.01, o primă Ambulanţă asosit la locuinţa artistei din Otopeni. Medicii au constatat că Mădălina Manolea suferit un stop cardio-respirator, iar manevrele de resuscitare s-au doveditinutile. Medicul a constatat în jurul orei 6.15 decesul artistei. Tot atunci aufost sesizate poliţia şi procuratura.

În jurul orei 7.00, lalocuinţa Mădălinei Manole au ajuns echipe de criminalişti din cadrulServiciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului Judeţean de PoliţieIlfov, doi poliţişti criminalişti de la Inspectoratul General al PoliţieiRomâne şi procurorul criminalist Tiberius Moldovan, din cadrul ParchetuluiTribunalului Bucureşti. Anchetatorii au sigilat câmpul faptei, demarând imediatcercetarea la faţa locului.

La examinarea externă acadavrului, anchetatorii au stabilit că Mădălina Manole a îngurgitat ocantitate cuprinsă între 100 şi 200 de grame de substanţă chimică dintr-unrecipient din plastic, cu volumul de un litru, care avea ataşată o etichetă pecare scria “Pesticid”. Medicii legişti au prelevat din cavitatea bucală aartistei probe din care reiese că Mădălina a băut substanţa în cauză. “Estevorba despre un insecticid foarte puternic, a cărui inhalare sau consum poateproduce leziuni grave, iar după ingurgitarea unei cantităţi mai mari de câteva zeci de grame sepoate instaura decesul”, au precizat, pentru ziarul “Puterea”, surse judiciare.Recipientul în cauză a fost găsit căzut pe podeaua holului care permite accesulla baia locuinţei, chiar lângă cadavrul Mădălinei Manole. Recipientul a fostridicat de către criminalişti, conţinutul urmând să fie supus unui set deanalize fizico-chimice de specialitate. La prima vedere, recipientul în cauzămai conţinea aproximativ 750 mililitri de substanţă folosită pentru dezinsecţie.

Proba sinuciderii,mesajul pe care nu a mai putut să-l trimită

În apropierea cadavrului, criminaliştii au găsit untelefon mobil, identificat de soţul artistei ca aparţinându-i Mădălinei Manole.Anchetatorii au analizat rapid conţinutul memoriei interne a aparatului, pentrua găsi date şi informaţii care să elucideze, într-o măsură, ce s-a întâmplatanterior consumului de substanţe toxice. În secţiunea “Mesaje”, la “Mesajesalvate”, anchetatorii au găsit un SMS scris de Mădălina Manole, prin care îşijustifica intenţia de a-şi pune capăt zilelor şi prin care le cerea scuze celordragi. Surse judiciare au descris, pentru ziarul nostru, conţinutul acestuimesaj: “ÎMI PARE RĂU, DAR TOTUL SE ÎNTÂMPLĂ DIN CAUZA MEA. VĂ IUBESC PE TOŢI, PEMIRCEA (soţul – n.red), PE PETRU(copilul în vârstă de 1 an şi 2 luni), PE MAMA ŞI PE TATA”, a scris MădălinaManole înainte de a se sinucide.

“Este un gest firesc în astfel de cazuri, sinucigaşulscriind persoanelor apropiate un mesaj disperat de adio, inconştient sau conştientîncercând să caute un ajutor vital din partea lor. În cazul de faţă, victima nua mai apucat să expedieze mesajul pe telefonul soţului, întrucât se pare căsubstanţa îngurgitată şi-a făcut rapid efectul”, au precizat anchetatorii.Faptul că mesasjul de adio nu a ajuns pe telefonul soţului a fost confirmat, cuocazia audierilor, de către Mircea Petru, care a precizat că nu a primit nici unmesaj de la soţia sa. În telefonul lui nu ajunsese respectivul SMS, iar laanaliza telefonului Mădălinei, textul nu apărea la rubrica “mesaje expediate”,dar fusese salvat, undeva în jurul orei 2.00.

14-07-2010: 07.59

Madalina Manole s-a sinucis, in casa ei din Otopeni, ingurgitand osupradoza de medicamente, reiese din primele cercetari efectuate de politistiicriminalisti de la IPJ Ilfov. Cantareata, care astazi ar fi trebuit sa-sisarbatoreasca aniversarea a 43 de ani de viata, a fost gasita de catre sotulei, Mircea Petru, in casa, cazuta langa baie, in jurul orei 5 si jumatate,dimineata. Conform purtatoruluide cuvânt al IPJ Ilfov, artista i-ar fi trimis un SMS de adiopartenerului sau de viata, în care i-ar fi spus ca stie ca este iubita si ca îipare rau pentru gestul ei. Serviciul 112a fost apelat la ora 5.37. Soțul Mădălinei Petru, Mircea Petru, a spus căartistei i s-a făcut rău. Cea mai apropiată ambulanţă a ajuns la ora 6.01 şi agăsit-o în stop cardiorespiratior, fiindu-i făcută o manevră de resuscitare,iar apoi fiind chemat medicul, care a ajuns în trei minute. Mădălina Manole afost găsită lângă baie. Alături de ea seafla un bidon cu o substanţă chimică, care emana un miros puternic.

Poliţiştiide la Inspectoratul de Poliţiei al Judeţului Ilfov, doi ofiţeri de laInspectoratul General al Poliției Române şi un procurorul al ParchetuluiCapitalei fac investigaţii cu privire la împrejurările în care a decedatcântăreaţa Mădălina Manole. Necropsia ar putea fi efectuată mâine urmând a sestabili cauzele decesului artistei.

Politistii sositi la locuinta artistei si care au efectuat cercetarea lafata locului au refuzat sa dezvaluie presei continutul textual al mesajului pecare Madalina i l-a trimis sotului ei, in jurul orei 2 noaptea, declarand caSMS-ul are caracter personal. Mesajul era insa unul de despartire, cacicontinea propozitiile “Stiu ca sunt iubita” si “Imi pare rau”. Mircea Petru seafla in casa, alaturi de cantareata si a gasit-o pe aceasta cazuta langa baie,in stare de inconstienta si lovita la cap, probabil in urma cazaturii. Barbatula anuntat serviciul unic de urgenta 112 la ora 5.37. Cea mai apropiataambulanta a sosit la domiciliul artistei la ora 6.30, iar echipa medicala aconstatat ca artista se afla in stop cardio-respirator, nereusind sa oresusciteze. La scurt timp, cantareata a decedat. La fata locului au sositechipe criminalistice din cadrul IPJ Ilfov si un procuror din cadrulParchetului Bucuresti, precum si o echipa a Institului National de MedicinaLegala “Mina Minovici”. Legistii efectuau, la ora redactarii acestei stiri,examenul extern al cadavrului, pentru a stabili daca Madalina Manole prezentaurme de violenta. Potrivit primelor indicii, corpul cantaretei nu prezentaechimoze sau traumatisme care sa fi condus la decesul ei. Anchetatorii suntaproape convinsi ca solista s-a sinucis, moartea instalandu-se dupa cemedicamentele i-au atacat activitatea cerebrala. Surse judiciare au declarat cain casa Madalinei Manole a fost gasita o sticla cu o substanta chimica ceimprastiase un miros puternic in locuinta. De asemenea, cantareata a maiavut tentativa de sinucidere, in urma cutrei saptamani, afirma aceleasi surse. Concluziile exacte ale cauzei decesuluivor fi cunoscute dupa efectuarea necropsiei, raportul final urmand sa fieintocmit in cursul zilei de maine.

La jumatatea lunii mai, Madalina Manole isi amanase lansarea noului eialbum, “09 Madalina Manole”, din cauza unor probleme de sanatate. Desi a crezutinitial ca este vorba despre o cadere de calciu, cantareata a aflat mai apoi,dupa ce a fost dusa la spital de sotul ei, ca suferea de probleme cardiace.

In ultima perioada, cantareata parea foarte fericita, caci isi implinisevisul de a deveni mamica si se casatorise cu logodnicul ei, Mircea. Cei doi aveauimpreuna un baietel pe nume Petru, in varsta de doar un an si o luna.

Potrivitunor surse medicale, în 17 iunie, Mădălina Manole a fostintrenată la Spitalul de Urgență Floreasca, după ce luase o supradoza de paracetamol.Controlul medical a relevat că suferă de o disfuncție hepato-renală, cauzatăcel mai probabil de cantintatea prea mare de paracetamol inghițită.

La examenul medical, cel mai probabil printr-unecograf sau RMN, specialiștii au observat o anomalie la pancreas, cauzatăprobabil din cauza ficatului mărit, dar au suspectat și apariția unui neoplasmde cap de pancreas, ceea ce ar fi fost foarte grav, neoplasmul fiind o formă decancer. Drept urmare, i-au recomandat niște analize amănunțite, despecialitate. Nu se știe încă dacă artista le-a mai efectuat.

"Mi-as mai dori un copil. Acum... cum o vrea Dumnezeu!"

"In ceea ce priveste viata personala... mi-as mai dori un copil. Acum... cum o vrea Dumnezeu!", spunea Madalina Manole la finalul unui interviu acordat, in februarie, revistei Formula As.

Activitate artistică

MădălinaManole îşi face debutul muzical la 15 ani în Cenaclul Tineretului prahovean.Alcătuieşte împreună cu Ştefania Ghiţă duetul Alfa şi Beta cu care participă laspectacolele Cenaclului Flacăra. Între anii 1982 şi 1985, Mădălina Manoleurmează cursurile Şcolii Populare de Artă, clasa Mihaela Runceanu-Ionel Tudorşi este angajată la Aeroportul Otopeni pe post de controlor traficaerian-auxiliar. Dan Ştefănică îi încredinţează piesa „Pentru noi nu poate fialt cer” care figurează pe coloana sonorăa filmului „Nelu” în regia lui Dorin Doroftei. Cu această ocazie, interpretajoacă şi primul rol într-un film.

În anul1988, Mădălina Manole participă la Festivalul Mamaia cu piesa „Un omsentimental” compusă de Şerban Georgescu. Este începutul unei colaborări desucces între cei doi.

În anul1991, obţine discul de aur pentru albumul „Fată dragă”. Tot în acelaşi an iafiinţă Fan-clubul naţional Mădălina Manole condus de studenţii Ciprian Antochişi Claudia Panaite. Fan-clubul are 25 de filiale în ţară.

Din anul1991 seria turneelor în Statele Unite, ,, ,, . După albumul „Fată dragă”, MădălinaManole primeşte alte două discuri de aur pentru vânzări de două milioane deunităţi (LP si MC). Revista „Billboard” a semnalat în acel moment performanţaartistei.

În anul 1993este desemnată cea mai bună artistă pop în clasamentele realizate de RadioContact, fapt care-i aduce o invitaţie la Bruxelles unde filmează înstudiourile societăţii belgiene Radio Contact videoclipul pentru piesa „Să numă minţi”. Revista „7 Extra” o apreciază drept „Patricia Kaas a României”

În anul1997, lansează albumul „Lină, lină Mădălină”, moment în care înregistrează douăpremiere notabile. Mădălina Manole devine primul nume al muzicii pop româneşticare intră în catalogul unui mare producător muzical internaţional – PolygramGroup (prin Zone Records România). Cea de-a doua premieră marcată prin acestalbum este faptul că Mădălina Manole este prima artista de muzica pop care arecurajul sa interpreteze folclor autentic, în manieră originală, cu o orchestrăde muzică populară condusă de regretatul Dorel Manea. Pe album se regăsescpiese de la , , , , .

În 1997, iafiinţă Asociaţia Culturală Mădălina Manole cu caracter cultural şi umanitar.Mădălina Manole este invitată în cele mai importante emisiuni de şi ,iar numele ei ţine capul de afiş alături de artişti consacraţi aidivertismentului românesc). În anul 2000, obţine distincţii pentru cea mai bunăinterpretă pop şi cea mai bună voce feminină a anului la Premiile Radio Româniaşi respectiv, Premiile Industriei Muzicale din România.

În 2000,albumul „Dulce de tot” este apreciat cel mai bun album pop de Actualităţi.

(Corina Stoica, Andi Topală)


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-04-09

Mai multe imagini:
EXCLUSIV. Mădălina nu a apucat să-i transmită soţului SMS-ul. Mesajul a fost găsit salvat în telefonul ei | VEZI VIDEO SI GALERIA FOTO
zoom
EXCLUSIV. Mădălina nu a apucat să-i transmită soţului SMS-ul. Mesajul a fost găsit salvat în telefonul ei | VEZI VIDEO SI GALERIA FOTO
zoom
EXCLUSIV. Mădălina nu a apucat să-i transmită soţului SMS-ul. Mesajul a fost găsit salvat în telefonul ei | VEZI VIDEO SI GALERIA FOTO
zoom

Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine