2020-06-01 09:19

ALERTĂ.Ziarul PUTEREA a anunțat primul: Sorin SCARLAT, noul director general al CNAIR!

 |  14:06
ALERTĂ.Ziarul PUTEREA a anunțat primul: Sorin SCARLAT, noul director general al CNAIR!

Consiliul de Administrație al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), s-a întrunit miercuri după-amiază pentru stabili, printre altele, cine va prelua funcția de director general al companiei, după ce actualul șef, Narcis Neaga, și-a anunțat marți seară demisia.

ALERTĂ.Ziarul PUTEREA a anunțat primul: Sorin SCARLAT, noul director general al CNAIR!
zoom

Astfel, Sorin Scarlat (FOTO), Director General Adjunct Direcția Generală Dezvoltare Infrastructură Rutieră, a fost desemnat de CA drept noul director general al CNAIR, așa cum PUTEREA a anunțat anterior, în exclusivitate.

Scarlat ocupă această funcție din luna mai 2018, iar anterior a fost Director General Adjunct Direcția Dezvoltare Autostrăzi și Drumuri Expres. El este de profesie inginer constructor, fiind în prezent, potrivit propriului CV, doctorand la Universitatea Tehnică de Construcții București.

Premierul Viorica Dăncilă i-a solicitat, luni, ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, revocarea lui Narcis Neaga din funcţia de director general interimar al CNAIR, acuzând întârzieri nejustificate şi un slab management al conducerii CNAIR în implementarea proiectelor de infrastructură de transport.

„În urma analizei din care au rezultat întârzieri nejustificate şi un slab management al conducerii CNAIR în implementarea proiectelor de infrastructură de transport şi având în vedere determinarea Guvernului de a nu mai admite întârzieri în realizarea investiţiilor, prim-ministrul Viorica Dăncilă a cerut ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, revocarea lui Narcis Neaga din funcţia de director general interimar al CNAIR", se arată într-un comunicat de presă.

Marţi, în şedinţa de Guvern, prim-ministrul a solicitat din nou demiterea şefului CNAIR. Potrivit Vioricăi Dăncilă, conducerea Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a blocat în mod nejustificat evoluţia unor proiecte.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-10Parerea ta...

...DACA NU E SI FUDUL
10 Iul 2019

V-au murit laudatorii?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine