2020-08-11 15:53

Explozie puternică într-un bloc din Bacău din cauza acumulărilor de gaze. O femeie a fost grav rănită

 |  11:35
Explozie puternică într-un bloc din Bacău din cauza acumulărilor de gaze. O femeie a fost grav rănită

O explozie puternică s-a produs, sâmbătă, într-un bloc de locuinţe din municipiul Bacău, din cauza acumulărilor de gaze. O femeie, în vârstă de 73 de ani, a fost grav rănită, ea fiind transportată la Spitalul de Arşi din Capitală.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău au precizat că deflagraţia s-a produs în apartamentul femeii de 73 de ani, dintr-un bloc de locuinţe de pe strada Slănicului, în urma acumulărilor de gaze în bucătărie de la maşina de gătit.

Explozia a avut loc în momentul în care bătrâna a aprins lumina de la bucătărie. Suflul puternic al deflagraţiei a aruncat uşa şi geamul de la încăperea imobilului. De asemenea, elementele de tâmplărie de la fereastră au căzut peste două maşini parcate în faţa blocului, avariindu-le uşor.

"Femeia de 73 de ani, care a suferit arsuri de gradul II la faţă, a fost intubată de echipajul ambulanţei SMURD de terapie intensivă mobilă, fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău. Întrucât este posibil să-i fi fost afectate căile respiratorii superioare, medicii din Bazău au decis să o transfere pe bătrână la Spitalul de Arşi Bucureşti”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Andrei Grecu, pentru Mediafax.

Echipele de la Inspectoratul de Stat în Construcţii şi E.ON verifică structura de rezistenţă a clădirii şi instalaţiile de gaze de la toţi consumatorii din scara respectivă de bloc.

În urma evaluărilor, nu s-au constatat probleme, motiv pentru care nu s-a impus evacuarea locatarilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-02-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz