2020-07-04 15:24

Explozie violentă la Turceni, soldată cu rănirea gravă a unei persoane

 |  18:43
Explozie violentă la Turceni, soldată cu rănirea gravă a unei persoane

O exploziea avut loc, ieri-dimineaţă, la un magazin de unelte agricole din oraşulTurceni, o persoană fiind rănită şi ulterior transportată la Spitalul Judeţeande Urgenţă din Craiova pentru îngrijiri medicale de specialitate. Potrivitreprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj, cauzacea mai probabilă a deflagraţiei este o acumulare de gaze.

Persoanarănită în explozie este patronul magazinului, un bărbat de 55 de ani, aprecizat sursa citată. Acesta a fost surprins în interiorul magazinului şi afost rănit după ce tavanul imobilului s-a prăbuşit în urma exploziei. La loculexploziei au sosit mai multe echipe de intervenţie din cadrul ISU Gorj, precumşi reprezentanţi ai Distrigaz pentru a verifica reţeaua de alimentare cu gaze aimobilului.

Victimaexploziei a fost supusă unei intervenţii chirurgicale la Spitalul Judeţean deUrgenţă Craiova, după ce în urma incidentului a suferit mai multe traumatismeşi arsuri, precum şi o contuzie toraco-abdominală. Bărbatul din localitateaTurceni, judeţul Gorj, victimă a exploziei produse la un magazin de unelteagricole, a ajuns, ieri, în jurul orei 11.30, la Unitatea de Primiri Urgenţe(UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Craiova. "Este un pacientcare a fost transferat de la Turceni. Este un accident prin explozie. Pacientuleste politraumatizat, în sensul că este un traumatism cranio-facial, un traumatismde membre. Sunt arsuri şi faciale, şi de cale aeriană, inhalaţie de fum,contuzie toraco-abdominală", a declarat Luciana Rotaru medic la UPU. La unitatea medicală din Craiova a ajuns şisoţia victimei care a spus că nu ştie ce s-a întâmplat. "Nu ştiu ce s-aîntâmplat. S-a auzit o explozie foarte tare, dar mai mult nu ştiu", a spussoţia bărbatului din Turceni.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-03-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz