2019-10-18 21:43

Fără precedent: 12 ofițeri SRI, urmăriți PENAL pentru fals intelectual și abuz în serviciu

 |  17:25
Fără precedent: 12 ofițeri SRI, urmăriți PENAL pentru fals intelectual și abuz în serviciu

Cutremur fără precedent în SRI. Tribunalul Cluj a decis ca 12 ofiţeri de la SRI Braşov să fie urmăriți penal pentru fals intelectual și abuz în serviciu, informează B1 TV. Cercetarea penală în cazul ofiţerilor SRI vine în urma acuzaţiilor formulate de către Paltin și Rodica Sturdza, de violare a vieții private și violarea corespondenței, în dosarul retrocedărilor ilegale.

Magistrații Tribunalului Militar Cluj au dat această decizie definitiv, după ce Paltin și Rodica Sturdza au făcut mai multe acuzații la adresa celor 12 ofițeri SRI din Brașov. Printre aceste acuzații se numără violarea vieții private și violarea corespondenței, în dosarul retrocedărilor ilegale.

În acest dosar, în care au fost implicați și parlamentarii PSD Viorel Hrebenciuc şi Ioan Adam, Paltin Sturdza fost reținut de procurorii DNA Brașov. Magistrații Curții Supreme au decis, însă, că interceptările au fost făcute ilegal, motiv pentru care au și fost anulate. Ulterior, soții Sturza au decis să meargă mai departe, iar Tribunalul Militar Cluj a stabilit că ofițerii SRI pot fi urmăriți penal în acest caz.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-09Parerea ta...

CIUMA ROSIE
09 Sep 2018

daca era vorba de un cetatean obisnuit puteau sa-l si impuste ca nu se dranja nimeni....asa daca e vorba de mafiotul Hrebenciuc GUZGANUL-SOBOLANUL ROSU se schimba situatia Incep sa inteleg acum de ce pe vremea lui Nicolae Ceausescu asemenea Guzgani-SObolani erau chemati la "vanatoare" si se impuscau intre ei ,pentru ca nu puteau sa scape de sobolanimea asta in niciun fel Ca de obicei democratia originala tine cu SOBOLANII ROSII
BINE, BINE...
09 Sep 2018

Dar tartorii-șefi, adică coloneii, generalii care acum sunt PENSIONAȚI urgent! La fel procurori, judecători...fug ca gândacii de bucătărie când le dai cu FLIT! ĂȘTIA NU POT/NU VOR FI TRAȘI LA RĂSPUNDERE? PENTRU CĂ OPINCA FACE CE ZICE VLĂDICA...MAI ALES ÎN STRUCTURILE MILITARIZATE, NO?
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
09 Sep 2018

hai sa va spun eu cum e cu serviciile din Romania.....sunt conduse din AFARA ROMANIEI de ALTII(............) Deci statul roman le da legitimatii si uniforme,salarii si tot felul de chestii,dar loialitatea serviciilor NU ESTE FATA DE STATUL ROMAN ci fata de niste entitati straine (.............)si va las pe voi sa scrieti ce vreti in loc de puncte-puncte Eu personal as scrie grupul MALTA si BILDERBERG....pe care Gorbaciov i-a numit MAFIA GLOBALA Ei numesc in Romania sefii de partide,sefii de servicii,guvernul adica tot circul asta de tip kabuki numit politicienii-slugi Evident ca si Hrebenciuc este unul dintre oculti si acum se razbuna pe cei care i-au facut dosare,in 2004 cand fata lui Basescu si baiatul lui Hrebenciuc si-o trageau ca iepurii la Monaco in vilele de lux ale mafiei rusesti ale oligarhilor atunci HRebenciuc si BAbiuc dadeau parte din furaciunile imobiliare pe care le faceau la niste straini din Anglia,tot acolo dadea si Basescu darul din furaciunile pe care le-a facut si cu vapoarele si cu imobiliarele din Bucuresti,si cu Udrea,si cu Ghitza Adica mai exact partidele sunt un fel de abureala de doi bani care n-au niciun fel de importanta pentru ei personajele "INTANGIBILE"
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray