2019-10-22 22:12

FĂRĂ PRECEDENT. Magistrați din toată țară PROTESTEAZĂ față de modificarea Legilor Justiției

 |  13:42
FĂRĂ PRECEDENT. Magistrați din toată țară PROTESTEAZĂ față de modificarea Legilor Justiției

Sute de magistrați au ieșit luni în fața instanțelor din Cluj, Brașov, Constanța, Sibiu și Galați în semn de protest față de modificarea netransparentă a legilor justiției. Este pentru prima dată când magistrații români își manifestă astfel dezacordul față de măsurile adoptate.

Judecatorii si procurorii din Cluj au iesit in fata Curtii de Apel, protestand in tacere. Unii dintre ei au avut robele pe brat, faţă de modificarea legilor Justiţiei şi codurilor penal şi de procedură penală. Alti 50 de judecatori si procurori au protestat timp de jumatate de ora in fata Judecatoriei Constanta. Magistratii din Constanta au fost primii care au iesit la protest, intre 10:30 si 11:00, iar activitatea instantelor a fost asigurata conform legii, de 1/3 din personal.

Protestul magistratilor din Ardeal (Cluj, Salaj, Maramures si Bistrita Nasaud) a fost anuntat inca de vineri de judecatorul Cristi Danilet pe Facebook.

Foto: digi24.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-18

In legatura cu acest articol...

CSM, avertisment pentru IORDACHE: „Magistrații ies în stradă, iar asta trebuie să vă dea de gândit!”
Parerea ta...

ANONIM
19 Dec 2017

Ăstia nu sunt magistrați.. ...sunt SLUGI ale sistemului.. ..a noi securități...cu plagiatoarea în frunte
ANONIM
19 Dec 2017

' CUM'II TURCU-I SI PISTOLU'' ASTIA SUN MAGISTRATI DE TALIA MAIMUTZOIULUI ALUIA INCOMPETEN IN ALE MESERIEI === SLUGA LUI MONIA MACOVEI===FAIMOSUL VASILICA DANILET SA TE FEREASCA D-ZEU SA AJUNGI PE MANA UNUIA CA ASTA DACA AI ''DOAMNE FERESTE'' VREO PROBLAMA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray