2019-10-19 15:08

Fără PRECEDENT: Tribunalul București cere SOCOTEALĂ PSD. Care e motivul

 |  16:40
Fără PRECEDENT: Tribunalul București cere SOCOTEALĂ PSD. Care e motivul

Tribunalul București a decis joi că PSD trebuie să facă publice informațiile privind costurile organizării mitingului împotriva „abuzurilor”, din 9 iunie. Hotărârea magistraților vine în urma sesizării făcute de jurnalistul Ovidiu Vanghele, fondatorul Centrului de Investigații Media.

Jurnalistul a încercat să obțină informațiile privind costurile organizării mitingului, în baza legii privind liberul acces la informații publice. Ovidiu Vanghele a povestit, într-o postare pe Facebook, că la demersul său de a afla „cât a costat mitingul (transport, pachetele, apă și distracție pentru participanți)” nu a primit niciun răspuns.

Când a avertizat că se va adresa instanței, reprezentanții PSD i-au sugerat jurnalistului să aștepte publicarea informațiilor în Monitorul Oficial, anul viitor.

Jurnalistul a dat PSD în judecată și a câștigat, în primă instanță, Tribunalul București dându-i câștig de cauză. Decizia judecătorilor poate fi atacată la recurs.

„Am câștigat procesul cu #pesedeaua #cea #hoață. Elenina Nicuț, de fapt, l-a câștigat, singurul meu merit e că am făcut (și fac, în general) cereri pe L544/2001 corecte și bune.

Mulțumesc instanței de la Tribunalul București, am avut încredere în acest judecator și în modul în care ascultat părțile și a înțeles speța. Ne auzim la recurs. #liviule, pregătește actele, că vin cu #jandarmeria peste tine, pungașule!

(Partea chiar mișto e că, cel mai probabil, #pesedeaua a furat-o la bani pe Halep. Iar asta sper să demonstrez atunci când voi primi, finalmente, informațiile cerute. Dă-i banii fetei, #pesedea #furăcioasă, că i-a muncit cu sudoare multă!)”, a scris Ovidiu Vanghele după pronunțarea deciziei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-06Parerea ta...

BOLSEVICII
06 Dec 2018

Borfasii ORGANIZATIEI MAFIOTE PSD AU facut un mare miting de ziua lui ponta pe stadion si nu au achitat nici astazi cheltuielile. Mitingul organizat de puscariasul dragnea unde a adus cu autobuzele analfabeti cu camasi albe si JEG LA GÂT A FOST FACUT PE BANI PUBLICI DIN TAXELE SI IMPOZITELE ROMANILOR. MAFIA PSD SA RASPUNDA IN FATA LEGII PENTRU HOTIILE DIN BANI PUBLICI SI CU CÂTAU FOST PLATITI JEGOSII VENITI IN CAPITALA. IN URMA LOR A RAMAS MUNTI DE GUNOAIE CA ORGANIZATIA MAFIOTA DIN CARE FAC PARTE. MIROSEA NUMAI A CIUMAT ROSU KKAT PE EL.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray