2020-08-09 13:02

„Faţă” bisericească falsă. Contul de pe Facebook atribuit lui PF Daniel este creat de un anonim

 |  19:30
„Faţă” bisericească falsă. Contul de pe Facebook atribuit lui PF Daniel este creat de un anonim

PatriarhiaRomână a precizat, ieri, după ce pe platforma de socializare Facebook au apăruttrei conturi care par a fi atribuite Prea Fericitului Daniel, că acestea suntiniţiative personale ale unor utilizatori anonimi şi că ele funcţionează, deşipatriarhul a cerut de mai multe ori închiderea lor. "Nici unul dintreaceste conturi nu are acordul sau binecuvântarea Patriarhului României, ci suntiniţiative personale ale unor utilizatori anonimi", susţine PatriarhiaRomână, într-un comunicat de presă. Patriarhia susţine că, deşi a sesizat demai multe ori administratorul Facebook asupra acestor conturi false atribuitePF Daniel şi a solicitat închiderea acestora, totuşi ele continuă săfuncţioneze şi să inducă în eroare pe cei care le accesează. Pe Facebook existătrei conturi care, după nume, par a-i aparţine Patriarhului Daniel.

UserulRomânia de pe Facebook

MinisterulDezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT) va colabora cu platforma desocializare Facebook pentru promovarea României ca destinaţie turistică pecanalele new media, a declarat marţi într-o conferinţă de presă ministrul deresort Elena Udrea. "Am discutat cu reprezentanţii Facebook şi am decis,şi la recomandarea specialiştilor spanioli care au creat brandul turistic alţării noastre, să promovăm România pe Facebook, cea mai importantă platformăsocială de media din lume, în condiţiile în care canalele new media au devenitdin ce în ce mai accesate faţă de media tradiţională. Nu am discutat cuFacebook amănunte privind bugetele de comunicare. Suntem în faza stabilirii deobiective şi a elaborării unui plan de acţiune pentru atingerea acestorobiective", a spus Udrea.

Eaa adăugat că strategia acestui proiect va fi gata până la începutul luniidecembrie, iar prima campanie de promovare va fi implementată cel mai târziu laînceputul lunii martie 2011. Prezent la conferinţă, vicepreşedintele Facebook,Blake Chandlee, a declarat că este prima oară când platforma de socializarecolaborează, la nivel internaţional, cu un minister, într-o fază atât detimpurie a elaborării unei strategii turistice.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638948-07-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz