2020-06-01 14:55

Femeia înjunghiată de bărbatul din Făget a MURIT la spital. Soţul său fusese ucis pe loc

 |  14:57
Femeia înjunghiată de bărbatul din Făget a MURIT la spital. Soţul său fusese ucis pe loc

Femeia de 59 de ani care a fost înjunghiată de bărbatul drogat într-un parc din Făget, judeţul Timiş, a murit la spital. Ea suferise mai multe traumatisme şi leziuni grave în urma atacului, fusese operată şi era internată în Secţia Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean din Timişoara. Din păcate, în ciuda eforturilor, medicii nu au reuşit să-i salveze viaţa.

Soţul ei a murise pe loc în urma atacului. Suspectul a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat de omor şi tentativă de omor.

Atacul a avut loc, miercuri, în parcul din Făget, când femeia şi soţul său s-au dus să facă mişcare. Cei doi s-au deplasat până acolo cu bicicletele, apoi le-au lăsat de-o parte şi au început să facă sport pe aparatele de fitness din parc. La un moment dat, au fost atacaţi de un bărbat. Soţul femeii a fost înjunghiat mortal, iar ea a fost abandonată de atacator într-o baltă de sânge.

Suspectul a fost căutat de peste 200 de poliţişti, ei fiind ajutaţi de o dronă şi un elicopter care a survolat zona. Ionel Boldea a fost capturat în noaptea de miercuri spre joi, el se afla la volanul unei maşini, între localităţile Povergina şi Bichigi. În momentul capturării el nu a opus rezistenţă, a fost incoerent şi le-a spus politistilor că o icoană i-a spus să comită faptele.

Bărbatul consumase trei droguri: cocaină, amfetamină şi marijuana.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-06

In legatura cu acest articol...

A fost REȚINUT pentru 24 de ore bărbatul din Făget care a ucis un om în bătaie și a rănit alte cinci persoane
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine