2020-06-05 22:14

Femeie, găsită moartă în condiţii suspecte într-un bazin cu apă din propria locuinţă

 |  10:40
Femeie, găsită moartă în condiţii suspecte într-un bazin cu apă din propria locuinţă

O femeie în vârstă de 62 de ani, din localitatea vasluiană Davideşti, a fost găsită moartă, luni, în condiţii suspecte, de către soţul său, într-un bazin cu apă de jumătate de metru adâncime din propria locuinţă.

Poliţia a dechis o anchetă în acest caz pentru a afla cu exactitate împrejurările în care femeia şi-a pierdut viaţa.

Poliţiştii vasluieni au declanşat, luni, o anchetă în cazul unei femei de 62 de ani al cărei trup a fost găsit plutind într-un bazin cu apă din propria locuinţă, folosit pentru stropirea culturilor din grădină. Trupul femeii a fost găsit de soţul acesteia, care le-a spus anchetatorilor că şi-a văzut soţia ultima dată în viaţă în cursul după-amiezii de duminică.

Acesta a mai spus că la momentul respectiv el se afla în grajdul animalelor, iar soţia sa uda grădina cu apă din bazinul betonat.

"Bărbatul a spus că nu a intrat în panică duminică pentru că i-ar fi dispărut soţia, crezând că a plecat la unul din copii, care locuieşte tot în sat. Abia astăzi (n.r. - luni), când a mers să scoată apă din bazin, a dat peste trupul femeii, fiind anunţată Poliţia", a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub pentru Mediafax.

Cadavrul femeii de 62 de ani a fost ridicat de Serviciul de Medicină Legală Vaslui care, în urma autopsiei, va stabili cauzele decesului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-04-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine