2019-10-23 15:54

Fenechiu, DECLARAȚIE INCREDIBILĂ la ieşirea din penitenciar: Mi-a cerut iertare!

 |  15:09
Fenechiu, DECLARAȚIE INCREDIBILĂ la ieşirea din penitenciar: Mi-a cerut iertare!

Fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu, eliberat condiţionat, după ce a executat trei ani şi jumătate de închisoare din pedeapsa de cinci ani şi jumătate, a declarat, luni, la ieşirea din Penitenciarul Vaslui, că judecătoarea care l-a condamnat a venit la el în detenţie şi i-a cerut iertare, susţinând că acest lucru poate fi verificat. De asemenea, Fenechiu a spus că nu se va întoarce în politică şi nici nu va mai face afaceri cu statul.

”Doamna judecător Sofica Dumitraşcu mi-a făcut o surpriză incredibilă, venind la mine în detenţie, la Jilava, şi cerându-mi iertare. Este verificabil acest lucru, documentele sunt publice cu siguranţă. Mi-a spus exact aşa: Relu, te rog, iartă-mă, nu am avut ce face, doamna Stanciu ne-a spus că trebuie să fie o decizie luată în unanimitate.

Mi-a spus, tot atunci, că a rugat-o pe doamna Stanciu să-i lase în pace măcar pe oamenii nevinovaţi, care sunt condamnaţi alături de mine şi a spus că nu se poate, că aşa trebuie să se întâmple. Dacă trăia, mi-a promis că, cu toate riscurile pe care le are şi le va asuma şi va declara aceste lucruri. Dumnezeu a luat-o dintre noi, dar sunt convins că adevărul va ieşi la iveală, la un moment dat”, a spus Fenechiu.

El a mai afirmat că cei trei ani şi jumătate petrecuţi în detenţie au trecut greu pentru el, dar ”incredibil de greu pentru familie”.

Fenechiu a precizat, răspunzând unei întrebări, că nu se va mai întoarce în politică.

”Nu vreau să mai aud de afaceri cu statul român. Vreau să am grijă de familia mea. Voi face afaceri atât timp cât statul îmi va da voie să fac acest lucru. Un om face afaceri dacă este lăsat să şi câştige ceva, dacă statul consideră că tot ceea ce câştig trebuie să-i dau lui, atunci va trebui să găsesc o soluţie, pentru că trebuie să-mi întreţin şi familia”, a continuat Fenechiu, potrivit News.ro.

Întrebat despre prejudiciul pe care îl are de recuperat statul, Fenechiu a declarat: ”Vedeţi telefonul ăsta (n.r. - arătând telefonul său), să presupunem că eu vi-l vând, cum am vândut transformatoarele, şi dumneavoastră spuneţi că e scump, prost şi vechi, logic îmi cereţi banii înapoi, dar dacă îmi cereţi banii, trebuie să-mi daţi telefonul înapoi sau nu? Transformatoarele nu mai pot fi date înapoi pentru că SISE (n.r. - SISE Electrica) le-a vândut, totul a fost un mare bluf şi există o decizie a unei instanţe în acest sens, marea problemă este că în justiţia din România nu mai există o cale de atac, dar o vom găsi”.

Fenechiu a fost aşteptat la ieşirea din penitenciar de o maşină cu numere de Vaslui.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-08-07

In legatura cu acest articol...

Fostul ministru al Transporturilor, RELU FENECHIU, va fi ELIBERAT condiţionat
Parerea ta...

LEVST.
08 Aug 2017

Fenechiu era in permisie. S-a intors la Penitenciarul Vaslui cu o ora inainte de liberare (...) 2-Judecatoarea si-a cerut iertare(...) 3- Fenechiu a iesit din inchisoare si si-a cerut transformatoarele inapoi ca sa plateasca prejudiciul. (...) 4- Prejudiciu in valoare de 5 milioane lei(...)/// ________--------_______ Asta da justitie, propusul eliberat era de fapt mai liber ca pasarea cerului, judecatorii isi cer iertare, el vrea sa revand transformatoarele respective(obiectul cazului_ inca odata, iar cei 5 milioane de lei vor fi recuperati la pastele cailor...Absolut demn de "Cartea Recordurilor"!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray