2019-12-05 17:38

Festivalul George Enescu, umbrit de un incident penibil

 |  22:29
Festivalul George Enescu, umbrit de un incident penibil

Cei prezenţi sâmbătă la Ateneul Român la recitalul din cadrul Festivalului George Enescu au avut parte de incident neplăcut. Oamenii au fost nevoiţi să asculte şi probele de sunet care se faceau in piata din imediata apropiere, unde urma sa aiba loc un alt concert.

Situatia incredibila a fost dezvaluita de organizatorii festivalului pe Facebook, acestia cerandu-si scuze publicului, desi nu aveau nicio vina.

"Ne cerem scuze fata de cei prezenti la recitalul de astazi de la Ateneul Roman, pentru zgomotul inacceptabil care s-a auzit din Piata Enescu. Organizatorii Festivalului Enescu au solicitat rezervarea spatiului din Piata Enescu pentru toata durata Festivalului, pentru a preveni astfel de situatii, insa nu au primit aprobare.

In timpul recitalului, organizatorii Festivalului Enescu au incercat sa ii convinga pe cei care faceau probe de sunet pentru evenimentul din Piata Enescu sa se opreasca si sa le reia dupa incheierea concertului de la Ateneu, dar solicitarea lor nu a fost acceptata, pe motiv ca 'exista autorizatie'", se arata intr-o postare de pe pagina de Facebook George Enescu Festival.

„Ca sa intelegem cum gandeste administratia publica din Romania: avem Festivalul Enescu, o data la doi ani; vin artisti din toata lumea; oamenii isi cumpara bilete din timp; o buna parte din costurile de organizare sunt de la bugetul de stat; iar Comisia pentru evenimente cultural-artistice din subordinea secretarului general al Primariei Capitalei a refuzat sa rezerve Piata Enescu pentru festival, pe toata perioada acestuia, chiar daca nu avem Piata Festivalului decat de pe 10 septembrie.

In schimb au dat autorizatie pentru Folk You. Asa ca azi recitalul de la Atheneu a fost aproape compromis de probele de sunet pentru Folk You", a scris pe Facebook Oana Marinescu, purtător de cuvânt al festivalului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-06Parerea ta...

MEDELIN VOICU ( PRIMAȘ BONN)
06 Sep 2015

BĂI, GENII BĂȘTINOASE, VOI NU SÎNTEȚI CAPABILI DE UN MINIM SCREMET MENTAL, PROSTĂLĂI CU IFOS AI PLANETEI FIIND, PENTRU A PUTEA PRICEPE ODATĂ CĂ ĂSTA-I ”ȘARMUL” ROHMANICHII? AȚI PUS-O ȘI VOI DE-O PARASTISEALĂ CU GULEAI, FASOLEALĂ MIHORITICĂ, ȘI GATA, AM FĂTAT UN...”FESTIVAL” ! SÎNTEȚI LIPSIȚI DE SIMȚUL ELEMENTAR AL PENIBILULUI, BĂI, HOMLEȘILOR! (”ȚARĂ MINORĂ, ȚARĂ DE SECĂTURI!”)
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray