2019-10-15 04:32

Fiica Regelui MIhai, MESAJ de unitate pentru români după VIOLENȚELE de la proteste

 |  16:46
Fiica Regelui MIhai, MESAJ de unitate pentru români după VIOLENȚELE de la proteste

Custodele Coroanei Române, Margareta, consideră că recentele violenţe de la mitingul diasporei din Capitală au afectat unitatea naţională şi reputaţia internaţională a ţării şi îndeamnă la dialog civic pentru clădirea unui viitor mai bun.

"Avem libertatea să credem ce vrem fiecare despre recentele violenţe din Bucureşti, dar putem fi unanimi în convingerea că ele au afectat unitatea naţională şi reputaţia noastră internaţională. Aceasta doar cu câteva luni înainte ca ţara noastră să asume Preşedinţia Uniunii Europene. Niciun om cu inimă din această ţară nu poate fi bucuros să vadă cum ne facem rău nouă înşine", afirmă Custodele Coroane într-un mesaj postat, luni, pe site-ul romaniaregala.ro.Custodele Coroanei subliniază că românilor din diaspora "le lipseşte România şi îşi doresc să contribuie, cu demnitate, la prosperitatea ei", iar "datoria noastră este să îi primim cu respect şi să îi încurajăm să-şi îndrepte buna intenţie în direcţii constructive"."Regele Mihai şi cu mine am cunoscut bine, în ultimii treizeci de ani, ce înseamnă să mergi prin lume pentru a susţine cauza ţării tale şi să fii primit cu un zâmbet ironic. Românii care trăiesc departe de patrie simt o datorie faţă de ea şi de concetăţenii de acasă. Lor le lipseşte România şi îşi doresc să contribuie, cu demnitate, la prosperitatea ei. Datoria noastră este să îi primim cu respect şi să îi încurajăm să-şi îndrepte buna intenţie în direcţii constructive. Dreptul de a ieşi în stradă şi de a-ţi face cunoscute aspiraţiile civice este de neatins. El nu are nimic de-a face cu agresivitatea, ci cu speranţa şi cu libertatea. Violenţa nu este niciodată acceptabilă. Chiar dacă cei care dau dovadă de brutalitate sunt puţini, ei pot distruge complet rostul vocii publice", spune Custodele Coroanei, Margareta.Deplângând "suferinţa tuturor celor care au fost brutalizaţi în aceste zile", Custodele Coroanei urează "însănătoşire grabnică tuturor celor afectaţi de violenţele din 10 august de oricare parte a baricadei s-au aflat" şi subliniază că "singura cale acceptabilă este ca manifestanţii şi forţele de ordine să se respecte unii pe alţii".Custodele Coroanei accentuează că "prin dialog civic, cu idealismul tinerilor români şi cu energia şi resursele diasporei, cu dragostea tuturor românilor faţă de ţara noastră putem să ne clădim un viitor mai bun pentru familiile noastre şi să impune respectul Europei pentru naţiunea noastră"."Când românii l-au condus pe Regele Mihai pe ultimul drum, felul în care sutele de mii de oameni s-au comportat unii cu alţii, în acele zile, a uimit întregul continent. Nu numai prin iubirea care se simţea în aer, ci şi pentru că ei proiectau viitorul european al României, energic, echilibrat, responsabil şi unit într-o lume plină de egoism şi de gesturi nedemne. Prin dialog civic, cu idealismul tinerilor români şi cu energia şi resursele diasporei, cu dragostea tuturor românilor faţă de ţara noastră putem să ne clădim un viitor mai bun pentru familiile noastre şi să impune respectul Europei pentru naţiunea noastră", se mai arată în mesajul Custodelui Coroanei Române, Margareta. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-13Parerea ta...

ANONIM
13 Aug 2018

TE DOARE PE TINE DE ROMANI TE DOARE DE CE PUTETI FURA DIN ROMANIA BANDITILORTRADATORI DE TARA ATI DAT TARA LA RUSI JIGODIILOR
CERCUL LUI SOLOMON
14 Aug 2018

Felicitati dle Anonim nr 2. Sper sa nu te afle, ca e de jale cu talica, nici nu stii ce hiene vapsite ai starnit. Madama era nemultumita de sot si a incercat sa-l extermine prin 2011, desi fara el si socrul mare nu ii intrau sinecurile in conturi cat e ea de prinipesa. A, apropo : era o camerista a unei printese, carea schimba in leagan printesa nou nascuta cu fie-sa; apoi la 6 ani fu initiata in tainele magie negre ca sa faca fata intre printi si regi, apoi se marita dsoara camerista cu un print, copii lor nu avura urmasi, dar regina magie negre afla ca Pronia Divina nu intervine intre copii servitorimii si procrea cu majordomul printului o fata pe nume Ana. Restul il stiti. Dar dp destrupare Ana regina magiei negre are privilegii despre care nu stiti... ea nu mai trece prin randuiala mortilor de rand de acum, ea are confectionat trup nou insa pe identitatea altei fiinte si sta in Franta in trup nou intr-o vila superba pusa la dispozitie de Puternicul Planetei la care se inchina si papi si regi.
CERCUL LUI SOLOMON
14 Aug 2018

Asta e tiganca blonda, e nepoata servei unei printese, serva Clemansa, a avut-o pe Ana, ana pe Retta. Clemasa care in viata asta e nascuta tiganca in Hodod, vecina cu magureanu Astalos Imre, jud Satu Mare. Pe fosta Clemansa o chema acum in noua viata de azi Maria, fata lui Kalman Vorgo, dar mama ei si azi o alinta Mantica, de la Clemantica, deci ei tiganii nu stau ca tampitii de noi sub Valul uitarii, uite ca ei stiu ca au actiuni intreprinse in alte intrupari ce au misiunea sa le continuie in aceasta trimisi de stapanii lor.Culmea e ca bunica paterna a lui Mario Vorgo se plangea ca fiul ei ar fi fost prins de nora cu farmece si ca oricat a incercat ea cu post si popi sa ii desparta nu a reusit, a marturisit cf obiceiului locului, inainte de a muri, "cu limba de moarte". Relatia dintre ex Clemansa, actuala Mario Vorgo in actuala viata fu de... servitute fata de nepoate indirect, directa servitutea fata de fiica din viata anterioara, careia i se dedica sa o serveasca prin lucrari de magie neagra necesare realizarii uzurparii unei reale printese dinou. O uzurpau tocmai pe cea care venise sa descurce multele lor imposturi. Comic e ca nu i-au dat sansa sa fie macar om politic, au tinut-o in cusca, insa cam prin 2012 Mario Vorgo casatorita Rusu voise sa ii ia locul Margintei ca doar erau rude si nu au considerat-o corespunzator, nu i-a reusit, acum am fi vazut pe dl Sot recasatorit cu mneaei.Opozitia fu din partea Socrului Mare Bolsevic, coleg de slujit la rusi cu Socrul Mic. Stie cineva un umorist? Am putea scrie fabule pseudo regale condimentate cu uzurpari, crime, drogari pt a obtine accepte permisiuni sa te nenoroceasca, sa stearga cu tine pe jos, placerea lor cea mare.Astfel dispare Nobilimea Alba Planetara care fu benefica si este inlocuita de tiganci si vrajitoare cotoroante. De aceea va fi distrusa civilizatia alba in curand, a devenit o necesitate pt purificarea planetei, ii vor lua locul rasa galbena. Am regretat disparitia civilizatiei albe, inima mea se ma
CERCUL LUI SOLOMON
14 Aug 2018

Inima mea se mahnise profund cand am inteles profetia lui Notradamus, care am fost eu in alta viata, incet-incet insa m-am linistit intelegand ca oroarea imposturii din Piramida Puterii Planetare este atat de grava incat nu este alta solutie. Peste este si amestecul urat de fiinte ce au trup efemer, adica doar o viata ce apoi se mixeaza cu spiritele intrupate cu varsta astrala demna de respect si si cu cei cu varste mai tinere, dar aduc cu ele parazitii acceptati de stramosii lor si ei nu sunt benefici, ei sunt intunecati plini de mititei ce rod structurile oamenilor ca sa creasca ei... Au gresit preotii Brahma care i-au lasat sa vina in Europa/lume in loc sa ii extermine cum trebuiau s-o faca. In rest numai de bine.Cat a mai ramas. A, banii, banii sunt foarte importanti pt ca e o tehnica sa ii pregatesti acum pt viata urmatoare unde sa fie depozitati si te asteapta pregatiti pe numele tau viitor contra unei taxe....data cui e stapanul banilor si al contractelor de intrupare, defapt a sufletelor, hartia doar e a Vaticanului, continutul contractelor precum si sufletele nu.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray