2020-07-14 10:52

Fiica Vioricăi de la Clejani, implicată într-un ACCIDENT auto în timp ce era sub influența drogurilor

 |  12:23
Fiica Vioricăi de la Clejani, implicată într-un ACCIDENT auto în timp ce era sub influența drogurilor

Fiica Vioricăi de la Clejani, Margherita, a fost implicată într-un accident auto sâmbătă dimineața, lovind cu autoturismul său o mașină parcată. Potrivit Poliției Române, vedeta ar fi consumat substanțe halucinogene, informație infirmată mai apoi de Margherita de la Clejani.

Margherita de la CLejani a ieșit de la audieri, însoțită de tatăl său și a negat că s-ar fi aflat sub influența drogurilor, chiar dacă informațiile au fost confirmate de Poliția Română.

"Toate bune și frumoase. Nu înțeleg de ce teste vorbim. Ce teste. Alcool test nu există, droguri nu există. S-a întâmplat să ne tamponăm pentru că eu mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele. Ce e cu aberațiile astea, ca mie nu îmi plac. Nu am de ce să am dosar penal. Alcool nu mi-a ieșit, droguri nu mi-a ieșit. Nu o să mai declar nimic pentru presa din România, doar de la Hollywood" a declarat Margherita.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-23Parerea ta...

BABUIN
23 Mai 2020

Cum ...o asa fată...cu educație...inteligenta...cu un trup natural de miss ,sa se drogheze??? " Imposibil."..la ce educație a primit de la părinții ei culți ( in special mamițica ei care explodează de inteligenta si cultura) sa scape la opium...Poate era parfum opium...in cel mai fericit caz ii găsea doar spermă acra in cavitatea ei bucala.. Ptr că in cap ...Doar pap de cismarie
CIORDEALA
24 Mai 2020

Ce dracu mai vrea si tiganca croncanitoare ? Este satula de toate morocarele . Cauta si ea alte gidilari speciale .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz