2020-02-17 15:31

Fiica primarului din Haţeg, cercetată pentru trafic de ketamină, rămâne în arest

 |  18:34
Fiica primarului din Haţeg, cercetată pentru trafic de ketamină, rămâne în arest

Fiica primarului din Haţeg, Oana Timiş,arestată preventiv pentru trafic şi consum de ketamină, rămâne în arest, Curteade Apel Alba Iulia admiţând, ieri, recursul procurorilor DIICOT.

Purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel AlbaIulia, Cosmin Muntean, a declarat că instanţa a admis recursul formulat deprocurorii DIICOT şi a dispus anularea hotărârii Tribunalului Hunedoara, caredecisese, săptămâna trecută, ca pentru două dintre cele 29 de persoane arestatepreventiv pentru trafic şi consum de ketamină să înlocuiască măsura arestăriipreventive cu interdicţia de a părăsi localitatea. Potrivit sursei citate, cele două persoane,fiica primarului din Haţeg, Oana Timiş, şi un alt tânăr, vor rămâne în arestpreventiv.

Cosmin Muntean a adăugat că instanţa Curţiide Apel Alba Iulia a respins, tot luni, recursul înaintat de ceilalţi 27 deinculpaţi în acest dosar împotriva hotărârii Tribunalului Hunedoara prin cares-a dispus prelungirea mandatelor de arestare preventivă emise pe numeleacestora. Potrivit lui Muntean, deciziaTribunalului Hunedoara privind prelungirea mandatelor pentru cei 27 deinculpaţi este menţinută, astfel încât aceştia rămân în arest preventiv.

Fiica primarului din Haţeg, Oana Timiş, şialte 28 de persoane au fost reţinute şi ulterior arestate pentru trafic şiconsum de ketamină. Cele 29 de persoane au fost arestate, la sfârşitul luniiaugust, de Tribunalul Hunedoara, toţi cei 29 de inculpaţi declarând pe locrecurs la această decizie, recurs care s-a judecat la Curtea de Apel AlbaIulia. Dosarul are 19 volume, iar cele 29 de persoane, suspectate că ar fimembre ale unei grupări infracţionale organizate specializate în traficul dedroguri de risc - ketamină, au fost reţinute, în 23 august, de procuroriiBiroului Teritorial Hunedoara al DIICOT. Fiica primarului oraşului Haţeg, OanaTimiş, în vârstă de 21 de ani, şi câteva zeci de tineri din judeţul Hunedoaraau fost audiaţi, atunci, la sediul DIICOT din Deva, în urma a 35 de descindericare au avut loc în judeţele Hunedoara, Olt şi Mehedinţi, majoritateapersoanelor vizate fiind din Hunedoara. Direcţia de Investigare aInfracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism informa că procuroriiBiroului Teritorial Hunedoara al DIICOT au destructurat un grup infracţionalorganizat format din 54 de învinuiţi, specializat în traficul de droguri derisc - ketamină. Conform sursei citate, gruparea era structurată pe douăpaliere, corespunzătoare surselor de aprovizionare cu droguri, aflate înlocalităţile Drobeta Turnu Severin şi Brastavăţu, judeţul Olt, iar valoareadrogurilor traficate depăşeşte suma de 130.000 de lei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-10-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine