2020-04-03 08:52

Filtre în Prahova pentru depistarea unui şofer care a fugit de la locul accidentului

 |  12:01
Filtre în Prahova pentru depistarea unui şofer care a fugit de la locul accidentului

Un șofer care a accidentat, joi dimineață, o femeie aflată pe o trecere de pietoni din Ploieşti a fugit de la locul accidentului. Poliţiştii din judeţ au organizat filtre în mai multe zone pentru depistarea acestuia.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, Marian Popescu, a declarat că o femeie de 42 de ani a fost lovită pe o trecere de pietoni în Ploiești, la km 6. Şoferul autoturismului care a produs accidentul a părăsit locului accidentului.

Sursa citată a mai menţionat că autoturismul în cauză se deplasa către Brașov, continuându-și drumul după accidentarea femeii. Potrivit martorilor, mașina implicată în incident ar fi un Opel Astra de culoare roșie.

Polițiștii au instituit zece filtre în Ploiești, pe DN 1, spre Valea Prahovei, dar și pe DN 1A și DN 1B pentru depistarea şoferului.

Șeful Serviciului Județean de Ambulanță Prahova, Daniel Nicolae, a precizat că femeia accidentată a fost transportată pentru îngrijiri medicale la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, aceasta prezentând un traumatism cranio-facial, transmite Agerpres. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine