2020-07-06 19:07

Final de campanie incendiar la Giurgiu: un viceprimar PSD îşi atacă contracandidaţii cu sabia! (video)

 |  21:44
Final de campanie incendiar la Giurgiu: un viceprimar PSD îşi atacă contracandidaţii cu sabia! (video)

Ultima zi a campaniei electorale a fost una extrem de „încinsă” în judeţul lui Bădălău, acolo unde unul din liderii PSD şi-a atacat contracandidaţii cu sabia!

S-a întâmplat vineri seara, la Izvoarele, acolo unde viceprimarul PSD  Marian Olan a atacat cu o sabie echipele de campanie liberale şi cele ale ALDE. A fost nevoie de intervenţia Poliţiei, care, de alftel, a găsit rapid arma în maşina viceprimarului.

Spiritele au rămas, însă, la fel de încinse la Izvoarele, chiar şi în prezenţa echipajelor de Poliţie, aşa cum o arată filmările făcute la faţa locului.

Să fie oare acesta motivul pentru care Bădălău a încercat tot ce a fost posibil pentru a scăpa de şeful Poliţiei Giurgiu?

https://youtu.be/BLwJgzs_CaI

https://youtu.be/NvauBqRYK88

UPDATE: Liderul ALDE Giurgiu, Toma Petcu, a declarat, la scurt timp după incidentul de la Izvoarele, că pe numele viceprimarului de la Izvoarele a fost depusă o plângere penală.

"Este vorba despre comuna Izvoarele, unde viceprimarul în funcţie, Olan Marian, a atacat cu o sabie, aşa cum se vede pe filmare, pe Alin Stanciu Bănică, care este preşedintele ALDE Izvoarele. Agresorul este viceprimar PSD. Aveam acţiuni de campanie şi pur şi simplu a venit şi a zis 'Ce te bagi tu, bă, ce candidezi, ce faci, ce vorbeşti?'. De la politică a pornit.

De ce facem campanie, de ce ne desfăşurăm activitatea acolo, pur şi simplu. S-a oprit acolo şi direct la scandal a venit." 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-24Parerea ta...

GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
24 Mai 2019

aia e sabia cu care omoara gainile si pe urma le arunca peste gard la Bucuresti la pNL?...ce dracu cauta cocalarii astia pe strada,de ce nu sunt arestati
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz