2020-04-04 15:25

Firea a numit un consilier general PSD șef interimar la Circul Metropolitan București

 |  15:39
Firea a numit un consilier general PSD șef interimar la Circul Metropolitan București

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea anunță că Anca Florea, consilier general PSD, a fost numită manager interimar al Circului Metropolitan Bucureşti.

"Mult succes, Anca Florea! Un om onest, profesionist, dinamic! La cât mai multe spectacole de calitate! Primăria Capitalei anunţă că, de azi, doamna Anca Florea a preluat atribuţiile funcţiei de manager al Circului Metropolitan Bucureşti, până la organizarea concursului pentru ocuparea funcţiei de director la această instituţie, conform legislaţiei în vigoare. Cu o vastă experienţă jurnalistică, cunoscută voce de radio şi realizatoare de talk show-uri, doamna Anca Florea a ocupat şi o serie de posturi cu atribuţii în management şi comunicare, atât în Radiodifuziunea Română, cât şi în cadrul Ministerului Culturii", a scris pe Facebook Gabriela Firea.

Pe 3 februarie 2020, municipalitatea anunţa că a încetat contractul de management al lui Bogdan Stanoevici la Circul Metropolitan, în urma unei verificări efectuate de Corpul de control al primarului general. Conform raportului, "în decursul anilor 2017 - 2018, au fost achiziţionate trei producţii artistice din străinătate în valoare totală de 595.000 euro, care au adus încasări totale de doar 52.000 euro, deşi managerul are ca atribuţie principală 'urmărirea modului de realizare a veniturilor proprii programate şi găsirea de soluţii pentru creşterea acestora'", menţiona sursa citată.

PMB adăuga că misiunea Corpului de control al primarului general, demarată în luna noiembrie a anului trecut, nu a avut "implicaţii politice" sau vreo "legătură cu candidatura domnului Bogdan Stanoevici la alegerile prezidenţiale sau/şi locale, aceste acţiuni desfăşurându-se constant, la toate instituţiile din subordinea Primăriei Capitalei, conform legii". 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-19

Mai multe imagini:
Firea a numit un consilier general PSD șef interimar la Circul Metropolitan București
zoom
Parerea ta...

HAHALERE
19 Feb 2020

Circ cu chiloti de sirma
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine