2020-07-14 07:17

Firea: Au ajuns în țară 6.000 de teste rapide pentru cadrele medicale din spitalele bucureștene

 |  12:00
Firea: Au ajuns în țară 6.000 de teste rapide pentru cadrele medicale din spitalele bucureștene

Au ajuns in tara cele 6 000 de teste rapide pentru cadrele medicale din spitalele bucurestene, anunta primarul Capitalei Gabriela Firea pe Facebook.

"Sunt din Belgia şi determină prezenţa antigenului SARS-CoV- 2, prin exudat nazal şi faringian, deci sunt sigure. Compania Chronolink, importator exclusiv al brandului Rolex în România, a oferit această donaţie substanţială, în semn de preţuire faţă de efortul cadrelor medicale aflate în prima linie a luptei împotriva noului coronavirus. Valoarea totală este de 156.000 lei (fără TVA)", a scris edilul general, pe Facebook.

Firea a adăugat că aceste teste sunt foarte utile, deoarece pot determina, "cu mare precizie'', prezenţa unei infecţii active în corp.

"Este un gest extraordinar prin care oameni minunaţi, cărora le pasă şi sunt la curent cu efortul extraordinar pe care personalul medical îl face în aceste vremuri marcate de pandemia COVID-19, doresc să ajute. Astfel de iniţiative lăudabile pot face diferenţa în lupta dură pe care eroii noştri din spitalele aflate în prima linie o duc zi de zi, oră de oră, împotriva noului coronavirus", a spus ea.

Primarul general a menţionat că această donaţie se adaugă miilor de teste achiziţionate deja de către Primăria Capitalei, prin ASSMB.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-24Parerea ta...

VIOREL
25 Apr 2020

De ce aratati moaca acestei corupte,ce asa mari realizari are in activitatea ei, sau vreo sa-i readuceti camarazii la butane?
FANE GLONTZ
26 Apr 2020

IN AFARA DE DAT TUNURI SI DE SCHIMBAT BARBATI , LA CE ALTCEVA E BUNA TZOAPA ASTA ?
ION
26 Apr 2020

Este sau nu treaba ei, Firea se baga in dicutie. Ce treaba are ea cu importul de teste? Este cumva ministru al sanatatii ? Sunt destinate aceste teste bucurestenilor? A avut vreo contributie la importul acesta? Incompetenta Firea, nulitate absoluta Firea este ca o musca: nu are nicio utilitate, doar face zgomot si este deranjanta. In plus, penibila.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz