2019-10-15 17:31

Firea se victimizează în cazul demiterii directorului de la Circul Globus

 |  13:18
Firea se victimizează în cazul demiterii directorului de la Circul Globus

Primarul Capitalei nu dă înapoi în cazul demiterii directorului Circului Globus, Victor Coman. Gabriela Firea, spune că nu îşi retrage, deşi a fost ameninţată şi hărţuită de Coman şi de susţinători ai acestuia. Firea a precizat că Victor Coman o persecută să îl pună din nou director, apreciind că acesta este “un caz patologic” şi precizând că va propune ca toţi managerii să dea un test psihologic înainte de a ocupa aceste funcţii.

Angajaţii din subordinea Primăriei Capitalei au început deja să spună cp demiterile făcute de primarul general nu au nicio legătură cu performanţa, ci caită motive să-şi angajeze “prietenii” din PSD. În cazul demiterii de la Circ, ea a început să se victimizeze. “În privinţa faptului că la Circul de stat Bucureşti am demis managerul în urma incendiului în care au murit 11 animale şi puteau să moară şi oameni, nu îmi retrag decizia, în ciuda tuturor presiunilor şi ameninţărilor primite din partea domnului director şi a susţinătorilor săi. Nu reacţionez pozitiv atunci când sunt ameninţată, hărţuită, când primesc mesaje noaptea, atât de la director, cât şi de la susţinători. Nu a fost în stare să asigure condiţii minime decente pentru îngrijitori şi animale. Ce trebuie să se mai întâmple ca acel om să înţeleagă că nu mai poate continua. Nimeni nu s-a născut şi nu a moştenit acele funcţii de la familiile lor. Mă gândesc serios să fac plângere la poliţie pe baza hărţuirii la care am fost supusă”, a declarat, luni, Gabriela Firea.

Primarul a precizat că Victor Coman “nu a făcut nimic” ca să asigure un loc potrivit pentru acele animale.

“Nu a făcut nimic (directorul Circului Globus, n.r.). I-am demonstrat că, în două zile, am găsit deja locaţii pentru o parte din animale şi astăzi mă întâlnesc cu un ONG cu reputaţie, care ne va sprijini gratis pentru a găsi locuri şi pentru celelalte animale pensionare. Acum ameninţă pe toate cărările şi mă persecută pentru a-l pune din nou director. Cred că este un caz patologic. Voi propune ca toţi managerii să dea un test psihologic pentru a ocupa aceste funcţii. Este incredibil să fii un om echilibrat psihic şi să ai astfel de reacţii”, a mai spus Firea.

Primarul general a precizat că va fi organizată o conferinţă de presă pe tema demiterilor din ultima vreme, de la Circul Globus, Spitalul Colentina şi RATB.

Reprezentanţii municipalităţii au precizat că activitatea Circului Globus va continua, iar angajaţii nu vor fi afectaţi de demiterea lui Victor Coman.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray