2020-02-29 03:20

Firma unui celebru baschebalist, jefuită de un interlop

 |  11:49
Firma unui celebru baschebalist, jefuită de un interlop

Jaf incredibil în Ploiești. Un sportiv celebru a fost victima unui hoț care a intrat în salonul lui de înfrumusețare, aflat în imediata apropiere a sediului poliției. Individul cu cagulă a fost surprins de camerele de supraveghere.

Este vorba despre un hoț cu cagulă și mănuși, surprins de camerele de supraveghere din încăpere. Din imagini, se vede clar cum caută prin sertare și scotocește peste tot. Mai mult, el încearcă să smulgă și camerele de supraveghere atunci când deja își dă seama că acestea sunt funcționale, scrie romaniatv.net.

În total, șapte societăți comerciale au fost vizate de individul mascat. Una dintre victimele sale este baschetbalistul Cătălin Burlacu. Salonul lui de înfrumusețare care se află la doi pași de sediul poliției a fost spart. În acest caz, alarma s-a declanșat, iar hoțul s-a speriat și nu a apucat să fure decât o tabletă și 300 de lei.  

Proprietarul salonului a declarat că este inadmisibil ca în centrul orașului, chiar lângă sediul poliției, individul să dea lovitură după lovitură fără să fie văzut de nimeni. 

La acest moment, există un dosar deschis cu autor necunoscut, iar pentru că reclamațiile au început să curgă, polițiștii încearcă să alcătuiască și un cerc de suspecți și fac apel și la cetățenii care pot da informații cu privire la identitatea bărbatului care a spart sapte sedii de firme din Ploiești.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine