2020-02-25 19:45

Fiul lui Dragnea, VICTORIE în instanță împotriva CEC Bank. De unde a pornit totul

 |  17:32
Fiul lui Dragnea, VICTORIE în instanță împotriva CEC Bank. De unde a pornit totul

Fiul lui Liviu Dragnea, Valentin Ștefan Dragnea, a câștigat, în primă instanță, un proces împotriva CEC Bank, după ce i-au fost publicate în presă extrasele de cont. În motivarea deciziei luate de judecătorii de la Tribunalul București se arată că publicarea extraselor bancare ale fiului lui Liviu Dragnea a dus la efectuarea unui audit intern în cadrul CEC Bank, la depunerea unei plângeri penale pentru dezvăluirea secretului de serviciu și la un proces în care se cer daune morale de 100.000 de euro.

Totul a pornit după ce RISE Project a publicat un articol în care era prezentat modul în care mai multe proprietăți ale Tel Drum au ajuns la societatea Zooveg 2010, controlată de Dragnea Jr., potrivit Ziare.com. De asemenea, articolul conținea explicații referitoare la felul în care dividendele de la firma Zooveg 2010 au ajuns în contul fiului lui Dragnea și ce s-a întâmplat mai departe cu banii. Iar dezvăluirile erau făcute în baza unui extras personal de cont bancar al lui Valentin Ștefan Dragnea, un document emis de sucursala CEC Bank din Corabia. 

La scurt timp după ce informațiile au fost publicate, Dragnea Jr. a deschis un proces împotriva CEC Bank. Iar în februarie 2019, instanța a stabilit că prin generarea extraselor de cont CEC Bank a comis o fată ilicită. Banca a fost obligată, astfel, să-i plătească 5.000 de lei lui Dragnea Jr. cheltuieli de judecată. 

Pe de altă parte, judecătorii au respins solicitarea fiului fostului lider PSD de a-i fi plătite daune morale de 100.000 de euro. Decizia instanței nu este definitivă însă niciuna dintre părțile implicate în proces nu a declarat încă apel. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-20Parerea ta...

BELINA
21 Aug 2019

PARCA MIROASE A FEMEI SECHESTRATE SI DUSE LA SINDROFIILE DE VINATOARE DE LA BELINA . SE APROPIE LATUL DE TINE TERENTE
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine