2020-06-02 18:21

Fiul lui Gabriel Oprea, ANGAJAT la Ministerul Agriculturii. Cu ce se ocupă

 |  21:22
Fiul lui Gabriel Oprea, ANGAJAT la Ministerul Agriculturii. Cu ce se ocupă

Fiul fostului ministru de interne Gabriel Oprea a fost angajat temporar, pe perioada mai-iunie la Ministerul Agriculturii, după ce la începutul anului a încercat să se angajeze fără succes la același minister, potrivit g4media.ro.

Gabriel Marin Oprea s-a ocupat, teoretic, de activități ce au ținut de asigurarea Președinției Consiliului UE de către România. Potrivit surselor citate de jurnaliști, tătăl lui Oprea jr. a dorit să-și angajeze fiul la minister în încercarea de a-și maturiza fiul, un obișnuit al cluburilor și aparițiilor mondene.

"În perioada 01 mai - 01 iulie 2019, domnul Gabriel Marin Oprea a fost angajat temporar al Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, îndeplinind activități specifice privind organizarea de evenimente pe perioada asigurării de către România a Președinției Consiliului UE și implementarea strategiei de organizare comună a pieței conform regulamentelor europene și cadrului legislativ național", este reacția Ministerului Agriculturii, potrivit g4media.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-22Parerea ta...

PLUS
23 Iul 2019

Era frumos ca în acest articol sa ne fi fost prezentat o informație plus, a unei copii de pe foaia matricola de absolvire a școli ro. ... Fiul lui tata este ... iar tata nu este un om cinstit și nici de pus la rama... doar după gratii o știm cu toții.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine