2020-02-19 19:47

Fiul unui lider PD-L a intrat cu maşina în plin în publicul şi motocicliştii de la un concurs din Caransebeş

 |  19:09
Fiul unui lider PD-L a intrat cu maşina în plin în publicul şi motocicliştii de la un concurs din Caransebeş

Patrupersoane au fost rănite, ieri, pe Aeroportul din Caransebeş, unde se desfăşurao competiţie de motociclism, după ce o persoană a intrat cu o maşină pe pistă,victimele fiind transportate la spital. Şoferul este fiul unui lider local alPD-L.

Potrivitpurtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Caraş-Severin, Ancuţa Cărbunaru, unşofer a intrat cu maşina pe pista Aeroportului din Caransebeş, unde sedesfăşura Campionatul Naţional Individual de Viteză la Motociclism. "Pânăla această oră ştim că un tânăr a intrat cu maşina pe pista Aeroportului, pecare se desfăşura un concurs de motociclism, a ajuns în zona publicului, rănindcâteva persoane, după care a încercat să părăsească locul accidentului. A fosturmărit de motocicliştii care se aflau la competiţie şi prins, împreună cuPoliţia, care l-a dus la audieri, la postul din Caransebeş", a spusCărbunaru.

Maşinaa lovit câteva persoane din public, după care şoferul a fugit cu autoturismul,fiind urmărit de motociclişti şi de Poliţie, iar ulterior fiind prins şi dus laaudieri la Poliţia Caransebeş. Potrivit sursei citate, se vor face cercetări lafaţa locului, dar Poliţia Rutieră are mai puţine abilităţi în zona Aeroportului,întrucât nu este un drum public.

Unconcurent de la Campionatul Naţional Individual de Viteză de la Caransebeş,Ionel Pascotă, a declarat corespondentului Mediafax că patru persoane au fost dusela spitalul din localitate pentru îngrijiri medicale, după ce au fost rănite. "Aintrat o persoană cu un Alfa Romeo pe pistă. A fost un carnagiu", a spusPascotă. Până în prezent nu se cunosc motivele pentru care tânărul a intrat cumaşina pe pistă. Şoferul maşinii Alfa Romeo este fiul lui Ioan Ungur, fost preşedinteal PD-L Caransebeş.

Dintrecele patru victime, două au părăsit spitalul, a treia are o contuzie abdominală,dar aparent fără leziuni interne, iar cea de-a patra, un traumatism cranio-facialacut deschis şi o fractură de gambă. Aceasta din urmă şi-a manifestat dorinţade a fi transportată pentru a se trata la Timişoara, dat fiind că acolo locuieăte.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-04-04

Mai multe imagini:
Fiul unui lider PD-L a intrat cu maşina în plin în publicul şi motocicliştii de la un concurs din Caransebeş
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine