2020-04-05 20:23

Flagrant la Arad: mită de 10.000 de lei pentru contabila unei școli

 |  15:43
Flagrant la Arad: mită de 10.000 de lei pentru contabila unei școli

Contabila-șefă a unei școli generale din Arad este cercetată sub control judiciar după ce a cerut mită de la constructorul care executa reparații în unitatea de învățământ.

Procuroriii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad spun că, în cursul lunii decembrie 2019, femeia a cerut de la administratorul societăţii comerciale un procent de 10% din valoarea lucrării, respectiv 10.575 lei, iar după ce s-au urmat procedurile legale, acesta l-a contactat pe constructor pentru a-l determina să renunţe la atribuirea lucrării, pretextând că ar exista neregularităţi.

Conform realitateadearad.ro, în data de 30 decembrie, cei doi s-au întâlnit în incinta unui local din Arad, ocazie cu care contabila-șefă i-a cerut 10% din valoarea totală a contractului pentru ca lucrările să fie atribuite constructorului, iar contractul să se deruleze în condiţii optime fără ca ea să-i pună vreo piedică pe parcursul executării.

Constructorul i-a dat 3.000 de lei, iar pe data de 18 februarie, femeia a primit diferența de 7.000 de lei chiar în biroul de la școală, când a fost prinsă în flagrant.

Procurorii continuă cercetările în acest caz.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine