2019-10-15 06:55

Florian Coldea, AUDIAT la secția specială de investigare a infracțiunilor. Detaliile ANCHETEI

 |  19:27
Florian Coldea, AUDIAT la secția specială de investigare a infracțiunilor. Detaliile ANCHETEI

Florian Coldea, fost prim-adjunct al directorului SRI, a ajuns luni la Secția specială de investigare a infracțiunilor din Justiției, pentru a fi audiat de procurori, informează B1 TV. Cel mai probabil, acesta a dat declarații în dosarul ce o vizează pe Laura Codruța Kovesi.

Fosta șefă a Direcţiei Naționale Anticorupţie este cercetată în dosarul aducerii în țară în 2011, din Indonezia, a fostului director al Fondului Național de Investiții, Nicolae Popa. Laura Codruța Kovesi era procuror general al României la acea vreme. Nicolae Popa fusese condamnat, definitiv, la peste 10 ani de detenţie în dosarul FNI. Poliția Română anunţa, la acel moment, că repatrierea lui Popa a fost făcută conform legislației și a prezentat chiar și facturile plătite de Ministerul de Interne.

Dosarul a fost deschis în urma unei plângeri formulate de fugarul Sebastian Ghiță. Acesta susține că Laura Codruţa Kovesi i-ar fi cerut să plătească avionul pentru repatrierea lui Nicolae Popa.

De această cauză se ocupă Adina Florea, cea pe care Ministrul demisionar al Justiției, Tudorel Toader, i-a propus-o președintelui Iohannis tocmai pentru a ocupa funcția de procuror-șef DNA.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-22Parerea ta...

MAFIA PSD.
22 Apr 2019

Coldea se PIȘE pe sectia speciala ( SS ) A MAFIEI PSD. IAR EU MA PIȘ PE CIUMA ROSIE SI GUNOAIELE ANALFABETE DIN MAFIA PSD.
MAFIA PSD.
22 Apr 2019

Coldea se PIȘE pe sectia speciala ( SS ) A MAFIEI PSD. IAR EU MA PIȘ PE CIUMA ROSIE SI GUNOAIELE ANALFABETE DIN MAFIA PSD.
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
22 Apr 2019

Coldea e sustinut de USA inlupta anti-coruptie...sa vedem daca aveti curaj sa-l muscati de fund...o sa ramaneti fara proteza prostilor...ha ha ha
ANONIM
23 Apr 2019

HA , HA , SE BAT RECHINI INTRE EI
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Sistemul învinge mereu Suspendarea generalului Florian Coldea din funcția de prim-adjunct al directorului SRI și anchetarea acestuia este o decizie parțial corectă. Există niște informații în spațiul public ce pun sub semnul întrebării cel puțin respectarea deontologiei profesionale de către acest înalt funcționar, cu rol atât de important în funcționarea statului
13 Ian 2017
Un preşedinte acuză Cu mirosul fin certificat de ani şi ani pe mările şi oceanele lumii, dar mai ales pe uscatul politicii româneşti, Traian Băsescu a lansat o avertizare de vânt intens dinspre pupa care ar flutura anapoda robele procurorilor. Cârma justiţiei pare în derivă şi merge într-o singură direcţie şi către acel cuvânt care dărâmă din temelii balanţa dreptăţii: abuzul
07 Apr 2015

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray