2019-10-20 22:04

Florian Coldea, după audierea la Comisia SRI: ”Am servit statul vertical”

 |  19:59
Florian Coldea, după audierea la Comisia SRI: ”Am servit statul vertical”

Fostul prim-adjunct al directorului SRI, Florian Coldea, a declarat, fara a numi explicit, ca nu intelege sintagma "stat paralel" si ca el a servit "statul vertical", "efort" la care "au participat si alte persoane care in prezent il redefinesc".

Acesta a aparat, intr-o declaratie de presa in care nu a raspuns la intrebari, protocoalele de cooperare cu alte institutii, afirmand ca acestea au avut un "un caracter limitativ, pentru a preintampina eventuale excese" si au fost utile pentru a preveni si contracara riscuri la adresa Romaniei.

"Am discutat despre deciziile CSAT care vizau activitatea SRI. Am discutat despre protocoale. Am discutat despre mandatele de securitate naţională li am mai discutat despre relaţia SRI şi a domniei sale cu Guvernul şi cu politicienii. Am vorbit şi despre relaţia SRI-ANAF.

Am înţeles ce înseamnă mandatele de securitate naţională. ne-a confirmat că printre persoanele vizate au existat mandate de securitate inclusiv pe vulnerabilităţi de corupţie, evaziune fiscală. A spus că nu îşi aduce aminte de mandate pe securitate naţională în presă. A fost întrebat dacă a sprijinit aprtide politice. A negat aceste lucruri. A spus că a avut întâlniri cu lideri politici. A spus că toate întâlnirile au fost şi cu George Maior. A spus că nu a construit un partid politic", a spus Claudiu Manda la finalul audierilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-13Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
13 Mar 2018

acum inteleg e declaratia lui Basescu....sa nu va asteptati ca cineva care a avut acces la secrete sa declare ceva secret la comisie...stia el ce stia ...deci ce a declarat Coldea e apa de ploaie,nimicuri de tipul "afara ploua" Deci statul paralel e in alta parte nu are de-a face cu serviciile...ba baieti...dar Ghitza...udrea..Bica toti astia fugiti de justitie.....CE DRACU SUNT????????nu cumva exact asa arata statul paralel cu cel vertical?Sa cerem o parere de la NADIA COMANECI,ea stie mai bine cum e cu exercitiile la paralele,a luat 10la olimpiada
HADRIAN
14 Mar 2018

Domnul Coldea nu trebuia sa astepte intrebarile de la membrii comisiei. Acestia nu-l vor implica niciodata pe geambasul de Teleorman (l-am numit pe domnul Liviu Dragnea) acolo unde se stie ca a activat cu osardie si acum improsca cu noroi institutia pe care domnul Coldea a servit-o. Domnul Coldea putea macar sa aduca vorba despre ceea ce stie toata tara iar trepanatii din comisie se fac ca ploua. In acest fel domnul Coldea putea sa-si apere institutia. Iar institutia putea sa apere Romania. Domnul Coldea nu a vut curajul sa spuna adevarul pentru ca este multumit cu situatia creata de politrucii PSD-ALDE et compania. In comisie mai sunt si altii de la alte partide, dar tot asa de slab pregatiti. Datorita lasitatii oamenilor care-si propusesera sa termine cu hotia din tara gen domnul Coldea Romania nu se va putea salva. Coruptia a strangulat-o total. S-a ajuns la situatia initiala. Coruptii nu trebuie tulburati din actiunile lor. Oare prin aceast tacere domnul Coldea nu poate fi invinuit? Ba da, domnul Coldea se dovedeste a fi complicele lor! Atata timp cat taci domnule general, esti exact ceea ce-ti toarna in cap oligarhii de carton. Pacat!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray