2019-10-23 21:50

Florin IORDACHE, internat de URGENȚĂ la Floreasca. Fostul ministru va fi OPERAT

 |  11:00
Florin IORDACHE, internat de URGENȚĂ  la Floreasca. Fostul ministru va fi OPERAT

Fostul ministru Florin Iordache a fost internat de urgenţă la Spitalul Floreasca din Capitală cu dureri atroce în zona abdomenului, dureri care radiau în mai multe zone adiacente, greață și balonare severă. El va fi supus unei intervenții chirurgicale.

Președintele Comisiei pentru legile justiției ar fi avut o criză de colecist și va fi operat cât mai rapid.

Florin Iordache a fost supus analizelor medicale, iar medicii de la Floreasca au decis că acesta nu are cum să scape de operație. La ecografie i-au fost descoperiți mai mulți calculi (pietre) de diferite dimensiuni, iar profesor-doctor Mircea Beuran a decis că este nevoie de intervenție chirurgicală, cel mai probabil, laparoscopică, scrie stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-11Parerea ta...

LEVST.
11 Ian 2018

Buna ocazie sa-l opereze si la cap si sa-i scoata calculii politici, posibil tocmai din acest motiv a avut criza de fiere , ca nu-i iasa calculii politici, asa cum vor ei...
LOTUS TEAM
11 Ian 2018

Poate are noroc ciordache sa fie operat de un doctor din rezistenta ...#rezist. Asa, poate scapam tara de raie.
CIRCUL GLOBUS MAFIA PSD
11 Ian 2018

sa-l opereze de CioRDiTA..ca nu mai sa ciordeasca//dEFINITIE..precum amigdalita,CIORDITA este boala care inflameaza centrul CIoRDELII din creier,si bolnavul se gandeste 24/24 cum sa CiorDEASCA..trebuie operat pe creier si tratat virusul CIORDILO-virus...sau mai bine taiat capul cu totul pus in formol si dus la Grigore Antipa cu o eticheta pe borcan -Cap de CIORDITOR din epoca CIORDELII
ANONIM
12 Ian 2018

Cand a auzit ca se poate relua ancheta in dosarul de pedofilie a lui CIORDACHE de pe timpul cand era viceprimar la CARACAL i s-a blocat fierea. Dosarul a fost clasa pt ca sotia lui era judecatoare la OLT.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray