2020-07-11 05:13

Florin Jianu a fost ales vicepreședinte al SMEunited

 |  12:00
Florin Jianu a fost ales vicepreședinte al SMEunited

Florin Jianu, preşedintele Consiliul IMM-urilor din România (CNIPMMR), a fost ales marţi în funcţia de vicepreşedinte al SMEunited, Uniunea Europeană a IMM-urilor, informează CNIPMMR.

În urma alegerilor organizate la Bruxelles, pentru perioada 2020-2021, noul preşedintele al SMEunited este Alban Maggiar- CPME (Confederaţia franceză a întreprinderilor mici şi mijlocii, n.r.). Organizaţia are, de asemenea, 20 de vicepreşedinţi printre care şi Florin Jianu.

"Alături de bord-ul SMEunited voi susţine implementarea unei noi Strategii pentru IMM-uri la nivel european, o strategie care să pună în centrul politicilor publice uşurinţa de a face afaceri, digitalizarea, inovarea şi respectul pentru mediul înconjurător", a declarat Florin Jianu, preşedinte al CNIPMMR, într-un comunicat remis miercuri AGERPRES.

Potrivit sursei citate, SMEunited este cea mai importantă organizaţie a IMM-urilor din Europa ce reprezintă la nivel european interesele IMM-urilor. Având 70 de organizaţii membre din 30 de state, SMEunited reprezintă confederaţiile naţionale de meserii şi IMM-uri, organizaţii europene pentru IMM-uri şi membri asociaţi, vorbind în numele celor 24 de milioane de IMM-uri din Europa care angajează aproape 95 de milioane de oameni. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz