2019-07-22 15:19

FOCURI de armă în București. Poliția a împușcat pasagerul unei mașini

 |  17:41
FOCURI de armă în București. Poliția a împușcat pasagerul unei mașini

Un poliţist a folosit arma după ce un şofer a refuzat să oprească, maşina sa fiind urmărită de echipaj şi blocată până la Şoseaua de Centură a Capitalei. După ce şoferul a refuzat să coboare şi a ambalat motorul făcând cercuri, agentul a tras cu arma, rănind un pasager din maşină.

Poliţiştii din cadrul Brigăzii Rutiere au încercat să oprească, regulamentar, şoferul unui autoturism BMW, care se deplasa sâmbătă pe Şoseaua Olteniţei din Capitală. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Capitalei, deoarece şoferul nu a oprit la semnal, echipajul a pornit în urmărirea maşinii până la Şoseaua de Centură din Capitală, unde au blocat-o.

Unul dintre poliţişti a coborât din maşină şi l-a somat pe şofer să coboare, care a refuzat, începând să ambaleze motorul şi să facă cercuri. Potrivit sursei citate, poliţistul a folosit arma din dotare şi a tras un foc de avertisment şi asupra maşinii. Şoferul a refuzat să se supună şi a fugit de la faţa locului. În maşină mai erau doi bărbaţi cu el.

„Ulterior, de pe raza judeţului Ilfov, a fost preluat şi transportat la spital, prezentând o plagă nepenetrantă prin împuşcare, un bărbat, posibil aflat în autoturismul în cauză”, mai arată Poliţia Capitalei, conform Mediafax.

Cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri al Poliţiei şi de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray