2020-07-07 12:27

Focuri de armă în Capitală pentru oprirea unei mașini al cărei șofer, băut fiind, a trecut pe roșu și a provocat un accident

 |  10:18
Focuri de armă în Capitală pentru oprirea unei mașini al cărei șofer, băut fiind, a trecut pe roșu și a provocat un accident

Poliţiştii au tras focuri de avertisment pentru a opri o maşină al cărei şofer a refuzat să oprească, a trecut pe culoarea roşie a semaforului şi a provocat un accident, în sectorul 4 al Capitalei. Ulterior, analizele au relevat că şoferul avea o alcoolemie de 0,78 g/%0 în aerul expirat. De asemenea, bărbatul nu avea permis de conducere, informează News.ro.

„În cursul acestei dimineţi, în jurul orei 00.30, poliţişti din cadrul Secţiei 16 Poliţie, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au observat pe o stradă din sectorul 4 al capitalei, un autoturism cu mai mulţi ocupanţi, care se deplasa sinuos pe carosabil. Poliţiştii au procedat la efectuarea manevrelor pentru oprirea regulamentară a autovehiculului, moment în care conducătorul auto a simulat oprirea, apoi a accelerat.  Imediat, s-a pornit în urmărirea autoturismului, iar la o intersecţie, un echipaj de la Secţia 15 Poliţie, solicitat ca sprijin, a încercat să oprească maşina, însă după refuzul şoferului de a opri, au folosit armamentul din dotare, executând focuri de avertisment în plan vertical, autoturismul neoprind nici de această dată”, anunţă Poliţia Capitalei.

Poliţiştii au făcut din nou uz de armă când, ajuns la o altă  intersecţie, şoferul  a pătruns pe culoarea roşie a semaforului electric acroşând un alt autoturism care se deplasa regulamentar, fiind interceptat şi oprit.

„Cei patru ocupanţi au coborât şi au început să alerge, moment în care, pentru prinderea şi imoblizarea acestora, s-a folosit din nou armamentul din dotare, executându-se în plan vertical focuri de avertisment”, precizează Poliţia.

Poliţia precizează că, în ambele cazuri, în urma folosirii armamentului din dotare nu au rezultat victime sau pagube materiale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz