2019-10-14 11:12

Fost prefect de Teleorman, DEZVĂLUIRE halucinantă: Cine i-a ”plantat” lui Dragnea scandalul cu VALIZA

 |  21:36
Fost prefect de Teleorman, DEZVĂLUIRE halucinantă: Cine i-a ”plantat” lui Dragnea scandalul cu VALIZA

Fostul prefect de Teleorman, Teodor Nițulescu, un fost apropiat al lui Liviu Dragnea și bun cunoscător a tot ce se petrece în județ lansează o ipoteză halucinantă în scandalul valizei. Nițulescu consideră că este o glumă povestea apariției unei valize cu documente despre Tel Drum pe terenul unui localnic din Teleorman. El susține că reprezentanții așa-zisului stat paralel să fi „plantat” valiza cu pricina.

”Dumneavoastră cred că realizați că este o glumă asta cu valiza în curte la țăran. Asta cred că a fost un mod de a prezenta de către Rise Project că dețin niște informații confidențiale pe care le-au primit din surse sigure din jurul firmei Tel Drum. Ei sunt specializați pe firma Tel Drum și Dragnea, specializare care a început cu ajutorul meu, acum doi ani”, a spus Nițulescu pentru B1tv

Întrebat dacă valiza nu ar fi putut să apară dintr-o zonă care să nu aibă legătură nici cu Tel Drum, nici cu foști colaboratori ai lui Dragnea, ci cu așa-numitul stat paralel, Nițulescu a răspuns: ”Da, aveți dreptate. Dragnea a făcut parte din acest stat paralel și cred că îl mai ajută în anumite sectoare. (...) Eu sunt unul care le-am furnizat astfel de informații, și nu numai eu, serviciile teritoriale ale respectivelor instituții au furnizat astfel de informații și e posibil ca ei să le fi sistematizat și să le pună într-o valiză și le-a plantat în curtea unui țăran din Teleorman”. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-06

In legatura cu acest articol...

Băsescu FACE PRAF activitatea Guvernului: ”Să vină Caragiale, să plece Guvernul!”

Ponta analizează SCANDALURILE din PSD: ” E un MĂCEL. E un caz de CRIMĂ organizată și corupție”

Dragnea, primele EXPLICAȚII în scandalul ”VALIZA”: ”Să ancheteze DNA”
Parerea ta...

MAFIS
06 Noi 2018

procurorii dna si judecatori care au lasat in libertate un asemenea infractor periculos numit dragnea liviu sunt complicele acestui psihopat.sunt judecatori cumparati de mafie asa dupa cum s-a demonstrat cu sefa csm marcu care o in in cr cu arcu.si judecatori de la iccj sunt parte a mafiei si coordoneaza miscarile cu gruparea de crima organizata psd alde fragnea.plus dorneanu impreuna cu slugile de judecatori de la ccr.sa nu uitam ca ccr este ilegal constituita unui judecator sluga i-a expirat mandatul.parlament ilegal pentru ca cf referendum trebuie sa fie 300 de parlamentari.este in camera deputatilor legea daca nu cumva mutantii din parlament au votat deja impotriva.o tara cu o gasca de interlopi in parlament guvern .
RAID
06 Noi 2018

desfiintati anre si arestati grupul infractional din energie gaz petrol.dragnea psd alde distrug tara.vor sa mareasca preturile la enrgie gaz.
ANONIM
06 Noi 2018

Procurorii sunt si ei niste zdrente (unii)Au distrus justitia si credibilitatea eiUna ca babetele acela grotesc Macovei este unul din autorii distrugerii justitiei dar mai sunt si altii Indivizi cu o moralitate indoelnica basescu iohanis augustin lazar
șTREANGUL
06 Noi 2018

Pentru psihopatul distrugator al institutiilor statuluj roman si gashca din jurul lui exista o singura solutie : ȘTREANGUL IN PIATA VICTORIEI unde criminalul a gazat 100000 de oameni pasnici. Draknea dupa visinescu si ficior este SINGURA SOLUTIE.
FRAIERII AU SI PUS BOTUL
06 Noi 2018

VALIZA A APARUT PENTRU A ABATE ATENTIA DE LA TAICA LAZAR SI DOSARELE SASULUI.
HINGHER
06 Noi 2018

numitul "streangul" individul gazat, in Piata Victoriei, cu flatule din fasole iahnie, a evadta de la Spitalul Nr.9 si latra precum cotarlele atinse de rabie din adapostul pentru potai vagaboande ...Mars afara, javra ordinara !
ANONIM
06 Noi 2018

SCIRBE ORDINARE , ISI BATE JOC DE TOT POPORU SI VIITORUL EI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray