2020-08-10 22:39

Fosta consilieră a Vioricăi Dăncilă, REȚINUTĂ de procurori într-un dosar de corupție

 |  21:04
Fosta consilieră a Vioricăi Dăncilă, REȚINUTĂ de procurori într-un dosar de corupție

Daniela Coţa, fostă consilieră a premierului Viorica Dăncilă, a fost reţinută de procurori joi, pentru 24 de ore, alături de soţul său, Vasile Coţa, într-un dosar de corupție, potrivit presei locale.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj îi suspectează pe Daniela Coța și soțul său, care e preşedintele echipei de volei masculin ACS Volei Municipal Zalău, că ar fi delapidat 1,9 milioane de lei din fondurile asociaţiei sportive ce gestionează activitatea echipei de volei menţionată.

Coța a devenit consiliera fostului premier, Vasila Dăncilă, în ianuarie 2019. Fost viceprimar al municipiului Zalău și candidat al PSD la alegerile parlamentare din 2016, ea era și șefa Organizației de Femei a PSD din Sălaj și, potrivit presei locale, o apropiată a lui Dăncilă.

Procurorii i-au reținut pe cei doi pentru că au existat indicii că aceștia încearcă să falsifice actele oficiale ale clubului sportiv.

La o zi după reținere, Daniela Coța a fost suspendată din PSD pentru un an, potrivit unui comunicat citat de Agerpres.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-22Parerea ta...

PREZICATOR
22 Mai 2020

Ha , ha , Si lui Leana de Plescoi , ia belit un coi .
CONSTANTIN
23 Mai 2020

Asta este doar una dintre fsaptele de"" eroism "" descoperite acum .dar cate or mai fi pe siragul de margaritar?? Cine se aseamana se aduna-sefa la psd femei ,posibil si la spaga sa fie fruntasa!1ceva cercetari mai atente posibil sa aduca surprize,Dancila a fost promovata de un hot si jefuitor ,ober sef la psd,Era natural ca ,analfabeta sa ""promoveze""in echipa pe cineva ceii semana la chip si mentalitate!!!Trai pe banii cetatenilor-salarii si beneficii fara sa faca nimic!!Posibil ca Justitia sa repete figura cu Pintea -o aresteaza la domiciliu ,apartament comunist cu piscina si trasmbulina!!!Cetatenii vor mai afla ceva amanunte sau ,gata informatia s a fasait??
CIUMA ROSIE
23 Mai 2020

toate ciorile astea sunt din aceeasi satra de croncanitoare
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz