2019-08-19 15:29

Fosta şefă a DIICOT Alina Bica a fost dată în urmărire GENERALĂ

 |  15:56
Fosta şefă a DIICOT Alina Bica a fost dată în urmărire GENERALĂ

Fosta şefă a DIICOT Alina Bica a fost dată în urmărire generală, miercuri, după ce a fost condamnată la patru ani de închisoare cu executare pentru ”favorizarea făptuitorului”. Fotografia acesteia şi informaţii despre motivul căutării au fost postate pe site-ul Poliţiei Române, alături de fotografiile altor peste 1.100 de români daţi în urmărire.

Pe site-ul Poliţiei Române, la secţiunea ”Persoane urmărite”, a fost postată fotografia fostei şefe a DIICOT, cu menţiunea că pe numele său există un mandat de executare a pedepsei închisorii emis în 26 iunie de Tribunalul Bucureşti, Secţia I Penală.

Conform procedurilor, Poliţia a solicitat deja instanţei emiterea mandatului european de arestare.

Pe pagina dedicată persoanelor căutate există postate numele şi fotografiile a peste 1.180 de persoane date în urmărire generală.

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) au decis marţi achitarea Alinei Bica în dosarul în care a fost judecată alături de omul de afaceri Horia Simu şi de fostul şef al ANAF Şerban Pop şi în care în primă instanţă primise o condamnare de trei ani şi jumătate de închisoare cu executare. În dosarul în care a fost judecată alături de fostul ministru Adriean Videanu, fosta şefă a DIICOT a fost condmnată la patru ani de închisoare cu executare, fiind menţinută astfel decizia din primă instanţă.

osta şefă a DIICOT a cerut din luna ianuarie statut de refugiat politic în Costa Rica. Soţia omului de afaceri Ovidiu Tender declara însă, săptămâna trecută, la instanţa supremă, că Bica nu s-ar mai afla în Costa Rica, ci în Panama.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-27Parerea ta...

LEVST.
27 Iun 2018

Sevil Shhaideh a fost trimisa in judecata, in dosarul Belina(...)___----____ stire proaspata, alaturi de cea cu alina bica, sunt un semn "bun" si pentru pesede si pentru drago cel mare, adica Justitia, incearca sa fac si ceva correct...Sa nu le fie de deochi!
LEVST.
27 Iun 2018

CSM a respins actiunea disciplinara indreptata impotriva procuroarei care l-a trimis in judecata pe Oprea de Ionel Stoica (Miercuri, 27 Iunie 2018, ora 17:05) Plangerea lui Toba si Vaduva Acest caz a fost deschis dupa ce avocatii fostului ministru de Interne, Petre Toba, si ai fostului sef al DIPI, comisarul-sef Rares Vaduva, au facut plangere impotriva magistratului. Motivul: ar fi inserat date clasificate "secret de stat" in rechizitoriul din dosarul "Limuzina". Este vorba de dosarul in care au fost trimisi in judecata pentru abuz in serviciu fostul vicepremier Gabriel Oprea si mai multi ofiteri superiori din Departamentul de Informatii si Protectie Interna (DIPI), serviciul secret al Ministerului de Interne..."____----____Va dati seama cat de viciosi sunt aceste jeguri ale umanitatii( oprea si ceilalti banditi din conducerea tarii) , pe ce au scontat ei, ca daca fura milioane(per total, miliarde) si scriu pe hartiile respective "documente clasificate"- secret de stat", nimeni nu se va putea atinge de ei...Culmea este ca aceste boarfe jegoae sunt inca in libertate si au pensii uriase, chiar speciale...Orice am zice, in pesede numarul banditilor este cu mult mai mare decat media generala...
LEVST.
27 Iun 2018

Fostul sef ANAF Serban Pop, condamnat in dosarul Alinei Bica, a fost dat in urmarire generala.(...)____------____ cine stie pe unde se ascunde si acest guzgan, probabil ca este afara din tara, desigur, cu milioane de dolari-furate-, dupa el, sau in asteptare, pe unde sunt si ceilalti mari banditi, fugiti...
ANONIM
27 Iun 2018

gAlina P... ica. La ce ii foloseste azi pretuirea lui Base? prietenia cu bubulina lui base? La ce ii foloseste sa fie in situatia aceasta?
ANONIM
27 Iun 2018

Ma uit la poza. Simti ca impunge, nu cu coarne, ci cu fruntea respinge scanarea sau ataca efectiv. Mare specialista e duduia, e instruita nu gluma, nu degeaba se dezbraca cu lumina stinsa si numai in baie sa nu fie... stia ea ce i se face unei femei...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray