2020-07-05 03:40

Fostul deputat PRM Vlad Hogea a murit în urma unui infarct

 |  21:01
Fostul deputat PRM Vlad Hogea a murit în urma unui infarct

Vlad Hogea, fost deputat PRM în legislaturile 2000–2004 şi 2004–2008 a decedat, sâmbătă, în urma unui infarct, la vârsta de 37 de ani, lăsând în urmă o fetiţă de câteva luni. Luni sunt aşteptate rezultatele oficiale de la IML, iar înmormântarea va avea loc marţi.

Deputatul ieşean Vlad Hogea a murit în cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 15.00, apropiaţii familiei spunând că acesta a făcut infarct în timp ce cobora din apartament spre boxa blocului, unde avea amenajată o bibliotecă şi mergea zilnic să citească. Un vecin a anunţat-o pe soţia sa după câteva ore că l-a găsit pe deputat prăbuşit pe scări, în drumul spre boxă. Deputatul ar fi avut analizele făcute la zi, iar rezultatele ar fi ieşit bine.

”Îl plângem cu toţii pe cel care a plecat atât de tânăr dintre noi în a treia zi de Crăciun. Dumnezeu să-l odihnească!” , a scris pe pagina sa de Facebook deputatul Bogdan Diaconu.

Trupul neînsufleţit al fostului deputat Vlad Hogea se află la Institutul de Medicină Legală din Bucureşti, urmând a se stabili cu exactitate cauza morţii acestuia în urma necropsiei.

"În urmă cu o lună am vorbit cu el şi mi-a spus că şi-a făcut analizele şi că rezultatele erau bune. Nu ştim ce a cauzat infarctul. Sunt şocat de dispariţia bunului prieten Vlad Hogea la o vârstă atât de fragedă“, a declarat, duminică, Alin Aivănoaei, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi.

Trupul neînsufleţit al lui Vlad Hogea va fi ridicat, în cursul zilei de duminică, familia nefiind încă decisă dacă să-l înmormânteze la Bucureşti sau la Iaşi.

Vlad Gabriel Hogea, născut pe 9 ianuarie 1977, la Iaşi, a fost deputat de Iaşi în Parlamentul României din partea Partidului România Mare în legislatura 2000–2004 şi în legislatura 2004–2008. El a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii "Al.I. Cuza", din Iaşi în 1999 şi Colegiul Naţional de Apărare, Bucureşti, în 2003


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-12-28Parerea ta...

MDA...
28 Dec 2014

Pacat! Poate atat i-a fost dat sa traiasca...din pacate mor aia tineri, in loc sa ne scape Dumnezeu de dinozaurii din politica, ori de facocerii furiosi, sau de mistretii salbatici, plus alte animale politice bune de agatat in carlig LA MACELARIE, facuti carnati si aruncati apoi la caini....asa, ca de Sarbatori!
MARIA
29 Dec 2014

Aveti dreptate;Vlad Hogea era un tinar de viitor,pacat de el ca a "plecat "atit de tinar.Avea de crescut si un copil de citeva luni.DUMNEZEU sa-l odihneasca si sa-i de-a tarie familiei sa mearga mai departe...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz