2019-08-17 23:51

Fostul EPISCOP al Hușilor, cercetat pentru act sexual cu MINORI

 |  16:02
Fostul EPISCOP al Hușilor, cercetat pentru act sexual cu MINORI

Fostul episcop al Huşilor, Corneliu Bârlădeanul, este cercetat pentru comiterea infracţiunii de act sexual cu minori, fiind acuzat că ar fi întreţinut raporturi sexuale cu elevi ai Seminarului Teologic din Huşi.

Având în vedere calitatea de înalt ierarh a suspectului, ancheta este instrumentată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iaşi.„O serie de persoane vor fi citate şi urmează să fie audiate la Poliţia Municipiului Huşi. Dosarul este insrumentat de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi, poliţiştii din Huşi fiind delegaţi să efectueze o serie de audieri”, au declarat, miercuri, pentru Agerpres, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.Corneliu Bârlădeanul a reclamat, anul trecut, la DNA Iaşi, faptul că este şantajat de trei preoţi care i-ar fi cerut bani sau funcţii pentru a nu face publică o înregistrare în care prelatul ar apărea în timp ce întreţinea raporturi sexuale cu o persoană despre care se crede că era un elev de la Seminarul Teologic Huşi, actualmente preot într-o parohie din judeţul Vaslui.În urma acestui incident, Corneliu Bârlădeanul s-a retras din funcţie, dar a rămas cu titlul de episcop. El locuieşte la Mănăstirea Văratec, în judeţul Neamţ.Cei trei preoţi acuzaţi de şantaj au fost arestaţi la domiciliu şi ulterior plasaţi sub control judiciar. După trimiterea în judecată a celor trei preoţi acuzaţi de şantaj, o înregistrare video în care se presupune că fostul episcop Corneliu Bârlădeanul întreţinea raporturi sexuale cu un elev a apărut în spaţiul public.Dosarul de şantaj în care este implicat fostul episcop, Corneliu Bârlădeanul, este în defăşurare. Magistraţii de la Tribunalul Vaslui au decis ca şedinţele în acest proces să se desfăşoare cu uşile închise, deoarece vizează viaţa inimă a persoanei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-24Parerea ta...

ANONIM
24 Ian 2018

SI ACESTI DIAVOLI IMBRACATI POPESTE FAC CA SOARTA POPORULUI ROMAN SA INDURE CHINURI NEMERITATE.........................
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
24 Ian 2018

pedofil...OUUUUUIIII OUUUUUIIII TRES BIENNN.....oUIIIII oUIIII....limba frantuzeasca pe coco de la copil....se cheama ca invata frantuzeste la biserica cu popa..........TATIIII AZI AM INVATAT SA EJACULEZ IN GURITA LU NENEA POPAAAA......DOAMNE MiLUIESTEEEEE....MAINE TREBUIE SA EJACULEZE EL IN GURITA MEA....ALELUIAAAAAAA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray