2020-04-05 23:43

Fostul ministru Chițoiu, vinovat de accidentul în care au murit joi doi oameni?

 |  12:19
Fostul ministru Chițoiu, vinovat de accidentul în care au murit joi doi oameni?

Poliția continuă cercetările în cazul acidentului produs joi, pe DN 7, în județul Argeș, în urma căruia au murit doi oameni. O primă ipoteză a anchetatorilor arată că mașina condusă de secretarul general ALDE, Daniel Chițoiu - fost ministru - ar fi pătruns pe contrasens

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că imediat după producerea accidentului au existat declarații verbale contradictorii.

În plus, poziția mașinilor nu conducea către o ipoteză clară asupra vinovăției.

Potrivit unor surse judiciare, o primă concluzie a anchetatorilor ar fi că Daniel Chițoiu, care era singur în mașină, ar fi pătruns pe contrasens.

Deocamdată, aceasta este doar o ipoteză preliminară, cu exactitate se va afla totul în urma expertizelor dispuse în acest caz.

A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Reamintim că accidentul a avut loc joi în localitatea Zamfirești din Argeș, unde o mașină a pătruns pe contrasens și s-a lovit frontal de un alt autoturism. O femeie de 73 de ani și un bărbat de 82 de ani au murit în urma impactului, iar alte două persoane au fost rănite.

Una dintre mașini era condusă de secretarul general al ALDE, Daniel Chițoiu. Acesta a fost dus la Spitalul Floreasca din Capitală, având trei coaste rupte.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-27Parerea ta...

MORțII VINOVAțI
27 Dec 2019

Daniel Chițoiu cu siguranța zilei de ieri a vrut sa se sinucidă dar tipul nu a reușit. Acum alții încearcă sa-i repere imaginea și sa-i acopere sinuciderea.
GASCA PATRICIENILOR
27 Dec 2019

Mai are niste ciordeli , la activ . Era cu tancu pe sosele
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine