2020-01-25 13:24

Fostul ministru Cristian David, AUDIAT în dosarul de luare de mită

 |  11:59
Fostul ministru Cristian David, AUDIAT în dosarul de luare de mită

Fostul ministru al Internelor Cristian David a fost audiat, marţi, la instanţa supremă, în dosarul în care este cercetat pentru luare de mită. Acesta este acuzat că ar fi primit 500.000 de euro pentru a interveni la prefectul de Buzău în favoarea unei persoane care revendica un teren.

Cristian David a fost citat, marţi, la ÎCCJ, pentru a da o declaraţie în apărarea sa. Fostul ministrul este acuzat că ar fi primit 500.000 de euro pentru a interveni la prefectul de atunci al judeţului Buzău, Cristinel Bîgiu, în vederea stabilirii dreptului de proprietate în cazul unui teren de 15 hectare din municipiu, de către Comisia Judeţeană Buzău pentru stabilirea dreptului de proprietate asupra terenurilor. 

Acesta a susţinut, marţi, în faţa instanţei că "rechizitoriul DNA nu este bazat pe fapte, ci pe interpretări şi că acuzaţiile nu sunt susţinute de probe", transmite Mediafax.  

"Nu se ia în considerare faptul că denunţătorul Adrian Mladin (n.r. fostul primar din Jilava) a făcut denunţul după condamnare", a afirmat Cristian David.

Adrian Mladin a fost condamnat în faza de fond, într-un alt dosar, la şapte ani de închisoare. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-05-18Parerea ta...

FAță ASTA DE MIEL POCăIT
05 Apr 2016

a luat șpagă? Nu cred....e iluminat, e botezat, ce-aveți cu el? Să moară el de nu-i așa!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine