2020-02-29 03:27

Fostul ministru Ilan Laufer, AUDIAT ca suspect în DOSARUL lui Carmen Adamescu

 |  12:19
Fostul ministru Ilan Laufer, AUDIAT ca suspect în DOSARUL lui Carmen Adamescu

Fostul ministru Ilan Laufer, şef al Departamentului PSD pentru Mediul de Afaceri, este audiat de către poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice. El are calitatea de suspect în dosarul lui Carmen Adamescu, fiind acuzat la complicitate la gestiune frauduloasă şi evaziune fiscală.

Surse din anchetă afirmă că, în calitate de administrator la două societăţi, Lauferar fi sprijinit-o pe Carmen Adamescu în administrarea bunurilor Unirea Shopping Center, producând pagube societăţii, în cuantum de peste 5.800.000 de Euro. Cei care doreau să închirieze spaţii în Unirea, incheiau mai întâi contracte subsecvente cu societăţile administrate de Ilan Laufer, contra unor sume mari de ban, iar ulterior, acesta i-ar fi ajutat să închirieze spaţiile în Unirea, la sume modice.

Sumele astfel obţinute erau transferate către patru societăţi din Cipru şi Elveţia, de unde erau ulterior retraşi, prin încheierea cu aceste firme a unor contracte fictive de consultanţă, comision şi intermediere. Banii rezultaţi ar fi ajuns la Carmen Adamescu, susţin anchetatorii.

În ceea ce priveşte acuzaţia de evaziune fiscală, pentru a nu achita taxele şi impozitele pe profit pentru o societate pe care o administra, Ilan Laufer ar fi majorat cheltuielile, prin încheierea şi înregistrarea în evidenţa contabilă a unor contracte fictive de consultanţă, cu cele 4 firme din Cipru şi Elveţia.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-02Parerea ta...

HOTII PSD.
02 Mai 2019

Iata de ce invoca acest hot psd '' statul paralel '' El exista sub comanda lui carmen dan , si il ancheteaza pe borfasul hot al mafiei psd.
COADA DRACULUI
02 Mai 2019

SA VADEM CE MAI CROSETEAZA COMENTARI DE APARARE CONSILIERI AVOCATI RUSI ? AI PSD ? SI MAI VREA SA DEVINA PRIM MINISTRU , SA II DEA SECRETE DE STAT
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine