2020-02-28 23:54

Fostul procuror Mircea Negulescu, AUDIAT la Parchet.

 |  13:10
Fostul procuror Mircea Negulescu, AUDIAT la Parchet.

Fostul procuror DNA Mircea Negulescu a ajuns joi la Parchetul General unde a fost citat înt-un dosar în care a fost audiat şi fostul şef al ANAF Sorin Blejnar.

Nici la intrarea în sediul DNA, nici la plecare, Mircea Negulescu nu a făcut niciun fel de declaraţie.

Fostul şef al ANAF Sorin Blejnar, la Parchetul General, martor în dosarul "Portocală": "M-a pus să fac denunţuri"

Fostul şef al ANAF Sorin Blejnar s-a prezentat joi la Parchetul General. El a declarat, la ieșirea de la Parchetul General, că Mircea Negulescu l-a pus să facă denunțuri. Şi în octombrie 2017, Sorin Blejnar a scris pe Facebook că Negulescu i-a propus să facă mai multe denunțuri.

Întrebat de jurnalişti dacă este vorba despre un nou dosar, Sorin Blejnar a răspuns: "Mă vedeţi cu avocat?".

Mircea Negulescu este acuzat într-un dosar care îl vizează şi pe fostul şef al DNA Ploieşti, Lucian Onea, cercetat pentru participaţie improprie la complicitate la infracţiunea de inducere în eroare a organelor judiciare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-24Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
24 Mai 2018

astia de la Ploiesti sunt victimele razbunarilor clanului mafiot Ghitza-Cosma...ciociolina aia care se schimonosea in chiloti pe internet e mare deputat (de-futat) si face manevre cu oamenii lui Ghitza contra DNA
ROMANIA TREZESTE-TE
24 Mai 2018

JUD PRAHOVA, pe langa TR, INDEPLINESTE TOATE CONDITIILE PENTRU CARE I SE SPUNE in lume ca PH=Patria HOTILOR . Sefi SRI penali, Sefi consiliu judetean PENALI, Sefi politie penali, Sefi parchete penali, Judecatori penali, Lindici de Sindicat PENALI, Sefi partide PENALI, Asa zisi oameni de afaceri penali, etc ESTE OARE RO CEA MAI MARE TARA A HOTILOR SI BANDITILOR DIN LUME.....???
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine