2020-07-10 04:02

Fostul sediu al Comitetului Central al PCR, deschis publicului, la 30 de ani de la REVOLUȚIE! În Piaţa Revoluţiei se strigă ”Libertate”

 |  14:26
Fostul sediu al Comitetului Central al PCR, deschis publicului, la 30 de ani de la REVOLUȚIE!  În Piaţa Revoluţiei se strigă ”Libertate”

Sediul Ministerului Afacerilor Interne, unde a funcţionat Comitetului Central al PCR, a fost deschis, duminică, publicului pentru prima dată după 30 de ani de la Revoluţie.

Ministrul Marcel Vela, care a decis organizarea Zilei porţilor deschise în sediul Ministerului Afacerilor Interne, unde a funcţionat Comitetul Central al PCR, a spus că este ”un moment important”.

”Este un moment important pentru că acolo a fost multă suferinţă, multă durere şi opinia publică nu cunoaşte locul, zona prin care au trecut mulţi eroi ai neamului românesc. Era o datorie a mea, ca ministru al Afacerilor Interne, institiţie care are sediul în fostul CC al PCR să deschid acest sediu”, a spus Marcel Vela.

La ora 12.08 s-a ţinut un moment de reculegere, după intonarea Imnului Naţional, potrivit News.ro.

La ora 12.09, oră la care Elena şi Nicolae Ceauşescu au decolat cu elicopterul de pe acoperişul Ministerului Afacerilor Interne, s-au deschis porţile sediului MAI.

”Jandarmi, vă ordon deschideţi porţile”, a spus Vela, exact la 12.09, iar fanfara a început să cânte ”Treceţi batalioane române Carpaţii”, iar oamenii au strigat dn nou ”Libertate”.

FOTO - Facebook/ Mădălin Hodor


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz